Vi presenterer her en ny samling spoilers fra serien som The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Suburgatory, Dallas, Glee, Hart of Dixie, Sons of Anarchy, The Walking Dead, Happy Endings, Community, Castle, Shameless, Suits, The Good Wife, The Mentalist, CSI, New Girl, Raising Hope, Revenge og Don’t Trust the B— in Apt.23.

Forlat artikkelen straks om du vil unngå [SPOILERS]! Klikk deg gjennom bildene under for å få med deg god-bitene!

Forrige [SPOILER ALERT]

Kilder: TVLine, Zap2it.com, Eonline, Spoilertv.com

Annonse

The Big Bang Theory

Mange lurer kanskje på hva som vil skje videre mellom Leonard og Penny den kommende sesongen. De vil fremdeles være sammen når serien starter opp igjen, men i kjølvannet av Leonard sitt spontane frieri så vil ting være litt merkelige. Leonard vil prøve å gjøre ting bedre og han tenker at en kveld hvor Penny står i sentrum vil være en fin måte å få til dette. Sjokkerende nok så går ting ikke som planlagt…

How I Met Your Mother

“The Slap Bet” vil ingen ende ta og slap nr 7 står for tur. I følge produsent Craig Thomas så vil dette slaget komme når du minst venter det. Han vil ikke si noe om når, hvor og hvordan men han lover at vi har flere slag i vente. Og vil du vite hva Craig Thomas sin drømmeavslutning av serien er? Et siste slag og så går skjermen i svart.

Vi kan også se frem til å se Lily og Marshall sin sønn i ulike aldre i en serie flash forward-scener. Vi vil se Marwin som 2-åring når han sier sitt første ord, som 6-åring når han står ovenfor en krise hjemme og som 13-åring når han opplever sin første kjærlighetssorg.

Abby Elliott vil dessuten dukke opp i en rolle i kommende sesong og det ryktes at en av HIMYM-gjengen ikke vil kunne motstå henne. Mye tyder på at det er Ted. Sjefprodusent Craig Thomas har tidligere fortalt at Ted vil komme i et turbulent forhold etter at det blir slutt mellom han og Victoria. Ted vil date minst en person til før han møter “The Mother”, og det skal etter sigende være både interessant og kaotisk. Abby Elliott sin karakter beskrives som å være på grensen til psykotisk…

Suburgatory

Vil det noensinne skje noe mellom Dallas og George? TVLine har pratet med seiresjef Emily Kapnek og hun forteller at seriens andre episode har Halloween som tema, og dette er episoden hvor Dallas gjør et fremstøt mot George. Hun spør han om han har lyst til å være med på en idè hun har om et par-kostyme. Men George syns konseptet er mer “knep” enn “knask” og takker nei til tilbudet. Dallas tar selvsagt dette personlig, men det viser seg at George takker nei til kostymet og ikke nødvendigvis Dallas.

Utrolig nok er det Dalia som hjelper dem til å forstå dette, og neste episode får vi se deres første date. Men daten er ikke helt uten komplikasjoner – faktisk så vil Dallas sin nye “life coach” være med som anstand…. I rollen som life coachen Tabitha finner vi H.Jon Benjamin, kanskje best kjent som stemmeskuespiller i blant annet Archer, Bob’s Burgers og Family Guy. Tabitha beskrives som en fantastisk historieforteller, ukonvensjonell og ulisensiert.

Castle

Hvis du er en av dem som liker å sammenligne Richard Castle med Jessica Fletcher så vil du nok sette pris på tittelen på episode 5 – Murder, He Wrote. I denne episoden vil Castle og Beckett hanskes med en uerfaren politisjef og hans høyrehånd mens de etterforsker mordet på en person hvis vitnemål sendte en av deres minst likte personer i fengsel for insidehandel. I tillegg skremmer etterforskerduoen en mistenkt såpass at vedkommende stuper fra båten sin og prøver å svømme i sikkerhet.

Har du forresten sett promoen for sesong 5?

The Walking Dead

I The Walking Dead er ingen trygge, verken gjesteroller, bikarakterer eller hovedkarakterer. Det bekreftes at en av de faste hovedkarakterene vil bli zombie-snacks i løpet av sesong 3. Hvem det er eller når det skjer holder serieskaperne derimot tett til brystet.

CSI

En Greg-sentrert episode kalt It Was A Very Good Year i kommende sesong vil være full av Frank Sinatra-referanser. Saken som etterforskes er et gammelt uoppklart mord i et Ratpack-teater i Vegas. Saken blir aktuell igjen etter at en journalist som Greg hadde et forhold til blir myrdet. VI kan forvente å høre mye Sinatra i episoden som også har en del stylistiske flashbacks til 60-tallet i Vegas.

Happy Endings

Synes du det hadde vært “a-mah-zing” med litt scoop om Happy Endings? Vel, for det første så kan vi slutte å si “a-mah-zing”. Det ryktes at Penny vil legge av seg denne spesielle uttalen i kommende sesong. Kjenner vi henne rett, har hun sikkert noe nytt på gang, men hva dette er vil ingen si.

I sesong 3 vil for øvrig Brad og Max lansere Boyz 2 Menorah, en potensiell melkeku som kan vise seg å være en stor hit på bar mitzvahs…

Glee

Glee vil ha en ny Britney Spears-hyllest og nok en gang er Brittany S. Pears (Heather Morris) sentral. Brittany har noen problemer og Will og Emma kommer opp med en plan for å muntre henne opp. Men mens forrige Britney Spears-maraton inspirerte Brittany, så vil denne runden ikke ha samme effekt. Men fatt mot alt ordner seg til slutt. Og i følge sjefsprodusent Brad Falchuk så er dette en av de morsomste episodene de noensinne har laget…

Se promo og promobilder fra Glee sesong 4

Lyst til noen hint om hva Finn har i vente? I episode 4 så vil ha møte på en drillsersjant, i episode 5 vil han hjelpe den nye McKinley High-studenten Ryder (spilt av Glee Project-vinner Blake Jenner) bli en del av New Directions. Og på et eller annet tidspunkt etter det, så får han en ny potensiell romantisk interesse… Finchel-fans ser ut til å gå en turbulent sesong i møte.

New Girl

Jess vil finne ut akkurat hvor tøft CeCe sitt glamorøse liv virkelig er når hun prøver seg som modell på et bilshow. Ikke overraskende så passer ikke Jess helt inn. Ikke bare hisser hun på seg sjefen for showet men også alle de andre modellene. Det ryktes om en catfight og vi bare vet at Schmidt vil være der for å bevitne det…

Apropos Schmidt…Vi vil også møte fetteren hans i en av november-episodene. Og den store tvisten er at han også heter Schmidt.

Og for de som lurer på om Jess og Nick noen gang vil bli sammen, så ikke skru forventningene for høyt for sesong 2. Skal/skal-ikke situasjoner har en tendens til å bli trukket ut i tid, og New Girl er neppe noe unntak. Men vi kan likevel forvente noe fremgang, så hold ut Nick/Jess-fans!

Hart of Dixie

Sesongfinalen endte med Zoe og Wade i senga og George på døra. Vil Zoe og George bli sammen nå som George har brutt forlovelsen med Lemon?

Svaret er …. nei, antagelig ikke. Faktisk så vil George bli sammen med en ny jente i sesong 2 og det kan virke som om det er ganske seriøst. Hun heter Presley og er en guttejente med en rå humor. Hun gjør innledningsvis narr av alle Southern Bells som kaster seg over George, men oppdager snart at også hun er tiltrukket av han. Fans kan forvente at Presley vil bli værende der over tid.

Dallas

Nye Dallas har tatt verden med storm, norske seere inkludert. Nye episoder vil begynne å rulle over amerikanske skjermer i januar neste år og da kan vi se frem til nye karakterer.

Den ene er Drew Ramos som har en kobling med en av favorittene fra første sesong. Han er nemlig Elena sin eldre bror. Han har massive mengder trøbbel i bagasjen og det meste er knyttet til farens dødsfall. Han har en problemfylt tid som narkoman bak seg. Han kommer til Southfork for å fullføre det faren startet.

I tillegg kan vi se frem ti lå møte Emma, en rik kvinne i 20-årene. Hun er stilig og litt overlegen, noe som ikke er så rart ettersom hun har levd et svært skjermet liv takket være faren.

Raising Hope

Burt og Virginia vil gå undercover og forsøker å infiltrere den skumle verden i såkalte country clubs. De vil ikke nødvendigvis bli medlemmer, men ønsker å finne ut mer om hvilken type mennesker som er der. For å komme innfor finner de på de mest utrolige, falske identitetene. Virginia er sjef for et rock & roll utstyrsprodusent og privatetteforsker mens burt er sykepleier og advokat. Naturligvis ender det hele i det komplette kaos.

Shameless

Er Frank i stand til være noen som helst sin guide til et liv uten alkohol og andre substanser? Neste sesong vil vi møte Christopher, en mann i 60-årene som beskrives som søt, men litt guffen, munter, eksentrisk og aseksuell. Og han vi at Frank skal være hans AA-sponser. Seriøst?

Fiona vil begynne å jobbe i en familiedrevet selskap hvor hun møter en karismatisk kar ved navn Mike. Han er i slutten av 20-årene/begynnelsen av 30-årene og vil være med i flere episoder av sesong 3 og muliens også sesong 4.

Revenge

Mange har nok brukt sommeren til å be øvre makter om at den struttende magen til (den falske) Amanda bare var en pute under genseren. Dessverre så er babyen ekte og den kommer snart. I neste sesongs fjerde episode blir vi med i Amanda sin babyshower og der møter vi flere «sofistikerte» karakterer. Eksempelvis Destiny, Amanda sin strippe-venn fra Beaver Dam. Destiny prøver å oppføre seg pent i selskapet. Hun prøver bare ikke spesielt hardt…

10 Revenge-spoilers for sesong 2

Hvis du har sett promo for sesong 2 av Revenge så har du kanskje lagt merke til at Emily ender opp bundet til en påle under vann! Hva omstendighetene er, er ikke kjent men at Takeda har noe med å gjøre har seriesjef Mike Kelley avslørt.

Don’t Trust the B—– in Apt.23


Alles favoritt bitch Chloe (Krysten Ritter) vil i en episode bli en VIP ved People Magazine og dette fører med seg en hel haug med nye karakterer. Blant dem: Chloe sin slubbert av en fetter Jonah, grand dame Majorie som får æren av å plukke Årets Mest Sexy Mann, den musegrå undersåtten Carol, Peter – den kule kisen i redaksjonen og Liz – sjefsredaktøren som Chloe forsøker å få sparket.

Sons of Anarchy

Ausiello fra TVLine har sett de to første episodene av sesong 5 av Sons of Anarchy og er full av lovord. Han lover at noe redseslfullt skjer i sesongpremieren som vil eskalere konflikten mellom Damon Pope (Harold Perruneau) og SAMCRO noe voldsomt. På plussiden så kan vi se frem til at en undervurdert del av casten får mulighet til å vise oss takter som det ryktes kan være Emmy-verdig….

Jax og Tara sitt forhold kommer i bakgrunnen i sesongåpningen, men har en sekvens i episode to som vil kunne bringe frem både latter og tårer.

The Good Wife

Det ser ut til at vi vil få stifte bekjentskap med Cary sin far. Det jaktes nå på en skuespiller i alderen 55-70 år som kan spille en høyrøstet fyr ved navn Nestor. Han skal være den typen som kaster ut sønnen sin når han fyller 18 år så han kan lære å klare seg selv.

I sesongpremieren kan vi dessuten se frem til at Kalinda vil kanalisere sin indre Charles Bartowski ala denne scene her.

Community

Abed (og kanskje Troy) vil besøke en Inspector Spacetime convention! I den forbindelse så er man på jakt etter en skuespillerinne i 30-årene som er blendende vakker og skal skal spille en groupie. Beskrivelsen som brukes er “en sci-fi nerd fanget i kroppen på en vakker kvinne”.

Kan noen tipse Summer Glau?

The Mentalist

Det at Jane uttrykte sine følelser for Lisbon vil spille en stor rolle den kommende sesongen. Lisbon vil ikke nødvendigvis avsløre følelser for Jane, men hun vil likevel oppdage at hun har dem. Men hun bør ikke vente for lenge, for hun kan få konkurranse fra Lorelei, Red John sin agent spilt av Emanuelle Chriqui kjent fra Entourage. Jane må forføre henne for å få tak i viktig informasjon.

I tillegg så er Amanda Righetti som spiller Grace Van Pelt er gravid. Det er foreløpig ikke kjent om graviditeten vil bli skrevet inn i serien eller ikke.

Suits

Suits er over for denne gang, men nye episoder venter i januar. Da vil vi blant annet få møte Rachel sin far. Han er en velkjent advokat som går i klinsj med Harvey på en høyt profilert sa. Far og datter har et anstrengt forhold, noe Harvey bruker til sin fordel ved å la Rachel være en del av teamet på saken.

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer