‘Revenge’-10 hint om hva vi kan forvente i sesong 2

Sesong 1 av ABC-såpen Revenge sluttet med mange store cliffhangere: Emily sin mor er i live! Amanda er gravid! Victoria er død! … eller er hun det? Seriesjef Mike Kelley har lettet litt på sløret og gir oss noen hint om hva vi kan forvente oss i sesong 2.

 

Annonse

[quote]

Plots are coming fast and furious. It’s going to be utterly twisted and darker and deeper than even last year.

– Gabriel Mann (Nolan)

[/quote]

Denne uttalelsen lover utvilsomt godt for såpefans. Seriesjef Mike Kelley avslører også at det overordnede temaet i denne sesongen vil være fri vilje vs skjebne.

Hverken produsenter eller skuespillere har så langt vært villige til å avsløre hvorvidt Madeleine Stowe vil være tilbake i rollen som Victoria Grayson. Tilsynelatende omkom hun i et flystyrt i sesongfinalen, men i såpeserier kan alt skje…

Klikk det gjennom slideshowet under for å lese mer om hva som er på trappene når Revenge er tilbake 30.september

 

10 hint om hva vi har i vente

Skuespillere og seriesjef Mike Kelley hinter om hva den kommende sesongen vil bringe. Klikk videre på eget ansvar – her er det [SPOILERS]!

Emily vil huske ting fra barndommen

 

Selv om hun så sjokkert ut i sesongfinalen over å finne ut at moren fremdeles er i live, så vil Emily snart begynne å huske de ekstreme omstendighetene rundt hennes forsvinning. I følge Emily VanCamp som spiller Emily Thorne så vil karakteren hennes få flashbacks til hva som hendte med moren. Gjennom disse minnene finner hun spor som hjelper henne å lete opp moren .

Det hintes om at det er en svært traumatisk hendelse som ligger til grunn og at det er derfor Emily har blokkert det fra minnet sitt.

Emily sin mor vil snu ting opp ned

Når moren hennes dukker opp, så vil hun være svært ustabil. Jennifer Jason Leigh har fått rollen, og det ryktes at hun vil utfordre Emily til å se nærmere på seg selv og evaluere hvorfor hun oppfører seg som hun gjør. Det vil antagelig bringe ut helt nye sider ved Emily.

Den kommende sesongen har fri vilje versus skjebne som hovedtema, avslører seriesjef Kelley.

Flashforward og fødeklar Amanda

Det er strand og grilling igjen i Southhampton når serien starter opp igjen. Det hele starter med en flash-forward til slutten av sommeren hvor en skrekkelig hendelse finner sted. Deretter flyttes vi tilbake til begynnelsen av sommeren.

Dette betyr også at Amanda er åtte måneder på vei. Margarita Levieva som spiller Amanda vet enda ikke om hun skal spille inn selve fødselen eller ikke. Det får tiden vise…

Kjærlighetstriangelet vil bli utvidet

Amanda vil gjøre det hun kan for å holde på Jack, som på sin side vil slite med å velge mellom fornuften (bli hos Amanda) og hjertet (Emily).

Og hvem andre vil så ha Emily? Jo, Daniel. Og det til tross for at ting dem i mellom ikke ble avsluttet på den beste måten forrige sesong. I følge Josh Bowman (Daniel) så vil Daniel være ganske nedfor. Han er fylt med dårlig samvittighet og han savner Emily. Han vil også utvikle et alkoholproblem igjen, og vil for utenforstående se ut til å ha vendt tilbake til sine ville party-dager.

I tillegg kan vi se frem til at en person fra Emily sin fortid spilt av den britiske skuespilleren Barry Sloane, vil dukke opp i the Hamptons. Dette vil også føre til at nye hemmeligheter vil bli avslørt. Hans ankomst vil lede til en spennende utforskning av hvem Emily var da hun var i prosessen med å bli Emily Thorpe. Det viser seg at denne mystiske mannen også gjennomgikk en tilsvarende prosess da de møttes. De hadde mistet lignende ting i livet sitt, og dette førte dem sammen.

Vil Jack sette spørsmålstegn ved farskapet?

Nick Wechsler (Jack) er ganske sikker på at hans karakter på sikt vil be om en test for å få bekreftet farskapet. Når serien starter opp igjen så har han ikke gjort noe, og han støtter Amanda fordi han føler det er hans plikt. Dette gjør også at han overser enkelte ting som burde gjøre han mistenksom, og later som at han er lykkelig med den nye situasjonen.

Nolan er en ny mann – eller er han det?

Gabriel Mann (Nolan) har tidligere hintet om at vi vil begynne å se en ny og annerledes Nolan kommende sesong. Nolan likte dårlig å bli banket opp forrige sesong, og ønsker å ta mer kontroll. Men til tross for alle de fysiske og emosjonelle skadene han pådro seg som følge av lojaliteten til Emily, så er Nolan fremdeles villig til å gjøre hva som helst for å hjelpe henne. Mann mener at karakteren hans er villig til å sette sin egen sikkerhet og moralske grenser på spill.

Den “nye” Nolan har dessuten romantikk i vente. Og denne gangen er det en kvinne som vekker hans interesse! Nolan selv erklærte seg som “a 3 on the Kinsey scale”, og dermed biseksuell.

Vi kan også se frem til å få vite mer om Nolan sin historie samt et bedre innblikk i hva som foregår i selskapet hans NolCorp.

Ashley er fremdeles en du må være på vakt for.

Nå som Daniel ikke lenger er sammen med Emily, så vil hennes såkalte bestevenn raskt være på pletten for å oveta plassen hennes. Men Daniel bruker Ashley like mye som hun bruker han. Ashley vil komme seg opp og frem i livet og Daniel ønsker å gjøre sine egne ting. Han sliter med skyldfølelse etter morens død og han trøster seg med Ashley, selv om hjertet langt fra er i det.

Charlotte overlevde overdosen

Men betyr det at hun er over avhengigheten? Christa B. Allen (Charlotte) sier at avhengigheten fremdeles spiller en rolle, men vil ikke si noe om omfanget eller omstendighetene rundt det.

Er det håp for Declan og Charlotte?

Forhåpentligvis så vil tiden lege alle sår for disse to. Christa B Allen (Charlotte) spår at de vil ende opp sammen igjen, men kanskje ikke denne sesongen. De er to veldig forskjellige mennesker og Declan gjorde noen kjipe ting forrige sesong. Det kan være vanskelig å komme over at kjæresten din lyver i retten, spesielt når dette påvirker din egen famile og deres fremtid.

Men Charlotte trenger noen å støtte seg til nå mer en noen gang. Og i følge Connor Paolo (Declan) så er følelsene fremdeles der, og i lys av Charlottes overdose og morens død, så er han villig til å sette gamle uenigheter til side.

Noen vil finne ut sannheten om Emily og Amanda

Etter hvert så vil en veldig viktig karakter finne ut sannheten om hvem Emily egentlig er. Men de store massene vil fremdeles være uvitende om hennes virkelige identitet. Kelley forsikrer oss om at det ikke vil bli offentliggjort for alle før ved seriens slutt. Og det håper han enda er langt frem i tid.

Revenge promo – sesongstart 30.september

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter