Lukk øynene og trykk deg bort fra denne siden dersom du IKKE ønsker [SPOILERS]!

Er du derimot nysgjerrig på hva vi kan glede oss til i serier som Bones, Suits, Sons of Anarchy, Breaking Bad, Supernatural, Vampire Diaries, Castle, Happy Endings, Modern Family, The Mentalist, Once Upon A Time, Hawaii Five-0, Alphas, Raising Hope og Nikita – ja, da har du kommet til riktig sted.

Nederst finner du også oversikten over SASO – SesongAvslutningenes SpoilerOversikt fra i vår.

 

BONES

Mange lurer kanskje på hvem som vil ha erstattet Brennan i laben når Bones er tilbake. I følge TVLine så er vedkommende også en antropolog og initialene er C.E.

Annonse

Bones planlegger også en episode om smugling av truede dyrearter for salg som kjæledyr. Sjefsprodusent Stephen Nathan forteller at det finnes flere tigere som kjæledyr i Texas enn det er ville tigere, og de ønsker å sette søkelys på dette.

Og hvordan takler så Brennan tilværelsen på flukt? Nathan avslører at det vil tvinge henne til å se ting på en måte hun aldri hadde forventet. Hun må nå være anonym og normal, og dette har fått henne til å se verden i et nytt lys. Dette vil i sin tur påvirke forholdet hennes til Booth. Det overordnede spørsmålet som vil prege sesongen er om kjærlighet er nok. Svaret på dette kan potensielt være nei. De vil bli testet og dette er noe som vil plage dem gjennom hele sesongen. Vi vil gjerne tro at kjærlighet er nok for Booth og Brennan, og kanskje er det det.  Men det betyr ikke nødvendigvis at det vil være lett for dem.

VAMPIRE DIARIES

STEFAN/ELENA/DAMON | Elena sin overgang til vampyr betyr at hun nå vil huske alt Damon tidligere har tvunget henne til å glemme, blant annet at han fortalte henne at han elsket henne. Dette vil ha store konsekvenser for forholdet til begge Salvatore-brødrene.

“Alt hun har opplevd sammen med Stefan og Damon vil få nye sammenhenger nå som hun er i ferd med å bli en ny person. Dette vil føre til at de bryr seg enda mer om hverandre enn før, vil krangle mer intenst enn tidligere og elske så dypt som mulig,” forteller seriesjef Julie Plec.  Så selv om Damon er tilbake til sesong 1-fakter, så betyr det på ingen måte slutten på «Delena». Faktisk så er det snarere begynnelsen på begynnelsen.

Men selv om hun nå husker både hans kjærlighetserklæring og det faktum at hun faktisk møtte han før Stefan, så betyr det ikke at hun vil angre på at hun valgte å bli hos Stefan. “Hun er ikke så overfladisk”, betrygger Plec. Men den nye kunnskapen vil sette seg fast i hukommelsen hennes, og når hun nå fortsetter å se på seg selv og vennskapet og forholdet til Damon, så vil alle disse nye bitene være viktige på veien.

TO HYBRIDER OG EN VAMPYR | Klær vil bli strødd i alle retninger når Tyler og Caroline gjenforenes. Men vil hybriden Tyler være seg selv når dette skjer, eller har Klaus fortsatt bestatt han? Plec vil ikke avsløre noe, og ber oss bare vente og se. Klaus vil nok utvilsomt gi oss en god dose av feil identitet i de første episodene.

I mellomtiden vil et nytt ansikt som har “historie” med Tyler ankomme byen. Bør Tyler og Caroline fans bekymre seg? I følge Plec så vil alltid noen engste seg for noe hver gang en ny, hot jente dukker opp. Men Tyler og Caroline har et solid bånd og et godt forhold. Så det vil kreve en svært spesiell person for å klare å komme i veien for det.

JEREMY, BONNIE…OG APRIL? | Kan den nye jenta April (Grace Phipps), som deler historie med Jeremy og Elena, føre til mer enn bare vennskap for Jeremy? I følge Plec så introduserer de ikke April for at hun skal være en romantisk interesse for noen. Men de er åpne for å se hvor kjemien eventuelt vil slå til.

I mellomtiden er Jeremy og eksen Bonnie svært knyttet til hverandre. Til tross for at de har avsluttet forholdet, så vil de fortsette å være dratt til hverandre emosjonelt. Om det er romantisk eller ikke, vil Plec ikke avsløre noe om..”

NY VAMPYRJEGER KOMMER TIL BYEN |Todd Williams, sist sett i The Chicago Code vil ha en større gjesterolle i serien. I episode 4 så vil vi få et flashback til 1100-tallet hvor vi møter vampyrjegeren Alexander som virkelig kan være en skikkelig slemming. Uheldigvis for han, så er han ikke klar over at Rebekah er en av skapningene han jakter på, og blir ganske så betatt…

SUITS

Det vises ingen ny episode av Suits denne uken på amerikanske skjermer. Den er imidlertid verdt å vente på, for da vil vi få et flashback fem år tilbake i tid. Vi vi finne ut hvordan Mike begynte å ta eksamen for andre. VI vil også se hans første møter med Jenny og finne ut hvordan Harvey avslørte Daniel. Og i tillegg kan du se frem til et veldig håpefullt øyeblikk for Harvey/Donna fans.

http://www.youtube.com/watch?v=WvIx8VWNZUw

HAPPY ENDINGS

Nå som Brad er arbeidsløs, så har bordet snudd i ekteskapet med Jane. Vi vil nå få se Jane i en jobbsetting som passer hennes alfa-personlighet. Brad vil ikke vende tilbake til arbeidslivet med en gang. I stedet så vil han utforske Max sin livsstil og bli mikset opp i han og Dave sin verden. I tillegg vil vi også møte  både Jane og Alex sin familie denne sesongen.

Penny vil være uheldig i første episode og slår seg stygt. Faktisk så ender hun opp med gips på hele overkroppen. Dette viser seg å være hell i uhell for Max, fordi Penny sin hotte fysioterapeut, Kent, ser ut til å være åpen for Max sin åpenbare flørting. Dette er selvsagt fordi Kent tror at Max er en snill person. Kent tar feil.

 

SUPERNATURAL

Sera Gamble, som har vært seriesjef for Supernatural siden Eric Kripke gav seg for to sesonger siden, har nå takket for seg. Ny i sjefsstolen er Jeremy Carver som jobbet som produsent og manusforfatter for serien i sesong 3-5 og står bak minneverdige episoder som A Very Supernatural Christmas, Mystery Spot og Changing Channel. Carver er imponeret over jobben som er gjort de siste årene, men har lagt merke til en ting han gjerne vil endre litt på.

“Da jeg så sesong 7 oppdaget jeg at serien har blitt litt vel lasset ned av mytologien”, forteller han. “I blant var det litt vel vanskelig å henge med på hva som skjedde. For ivrige fans så er det selvsagt bra å ha et intrikat plott, men jeg synes det til tider ble i overkant dominerende.”

Carver sier at han håper å gripe seerne i starten av sesong 8 med noe gjenkjennbart, som eksempelvis et flashback som fans forhåpentligvis vil sette stor pris på, og som nye fans også kan forstå omfanget av. Han poengterer at en av tingene han ønsker å gjøre, er å “resette” mytologien.

Når det gjelder Sam og Dean, så vil deres tid fra hverandre etter at Dean forsvant til skjærsilden uten at Sam visste det, gi rom for utviklingen av mer voksne versjoner av dem. Sam bestemmer seg blant annet for å prøve å leve et normalt liv, og finner til og med litt romantikk.

Denne sesongen vil de oppdage at de ikke bare tilbrakte mange år sammen, men at de også modnet og utviklet seg på ulike måter. De har begge endret seg og prøver å finne ut hvem de er. Det er mye fokus på dette for gutta denne sesongen i følge Carver.

Og for de som måtte bekymre seg for kommende sesonger, så har både Jared Padalecki og Jensen Ackles nå inngått kontrakt for sesong 9 og 10 dersom The CW skulle fortsette å fornye serien.

SONS OF ANARCHY

Når sesongen starter opp igjen  11.September så vil vi ha forflyttet oss ca en måned fra sesongfinalen. Clay har kommet ut fra sykehuset, og dette er en av grunnene til tidshoppet forteller seriesjef Kurt Sutter. Han ønsket ikke flere sykehus-scener med Clay.

Men dette betyr ikke at den sparkede lederen er leget og skadefri. Sutter ønsker å vise både den fysiske og psykiske skadene han har pådratt seg selv, og han vil være fysisk hemmet. Han ble skutt i lungene, så han beveger seg sakte og har vondt. Emosjonelt er han også såret. Tapet av klubben har vært hardt for han. Og enda verre, i hvert fall i første halvdel av sesongen, er tapet av Gemma.

Sons of Anarchy-sjef Kurt Sutter utforderer seerne

NIKITA

Devon Sawa som har hatt den gjennomgående gjesterollen som Owen er nå oppgradert til fullverdig karakter fra sesong 3. Owen vil for øvrig få seg et skikkelig sjokk når han oppdager at Division fremdeles er operativ og at Nikita nå er sjef der. Han synes ikke det er en god ide, og samtidig som han setter spørsmålstegn ved dette så vil også Nikita ha sine tvil.

THE MENTALIST

Fans av The Mentalist kan glede seg til seriens femte sesong. Da vil nemlig Rome-skuespiller Polly Walker dukke opp i en stor gjesterolle over flere episoder. Den britiske skuespilleren som fikk Golden Globe nominasjon for sin rolle som Julius Cæsar sin manipulerende niese i Rome, skal spille senior FBI-agent Alexa Schultz, en vakker, tøff og ekstremt kompetent dame med et kvikk personlighet.

BREAKING BAD

Hvis du skulle lure på om DEA-agent Merkert sin kommentar om at Gus Fring “var en helt annen…like under nesen på meg”, vil starte en prosess hos Hank som kan lede han tilbake på sporet etter Heisenberg (aka Walt), så har du antagelig rett. Dean Norris som spiller Hank forteller at de ikke vil vike unna den konfrontasjonen. Nå som Gus er borte og Walt og Jesse ser ut til å være fri til å regjere som meth-konger, så er dette en av de få virkelige konfliktene som står igjen. Norris vil ikke si noe om hvordan det vil utspille seg, men at det vil skje kan han love.

ALPHAS

Lord of the Rings veteran Sean Astin vil ha en to-episoders gjesterolle som vil vises i løpet av oktober. Sean Astin sin karakter vil ha alpha-evnen til å tilegne seg andre menneskers minner.

PARENTHOOD

I sesongfinalen ønsket Julia og Joel den 9 år gamle sønnen til en nylig fengslet kvinne velkommen inn i familien. Og det vil utvilsomt skape liv i heimen, og det på uventende måter.  Mye av dramaet vil spinne ut fra det faktum at de nå har to barn på samme alder i hus. I tillegg vil den nyankomne ikke akseptere den nye situasjonen med det samme, og dette vil gjøre at foreldrene blir ekstra på vakt.

Ray Romano skal spille Hank i sesong 4 og ivrige fans er nå bekymret for at hans karakter kan komme mellom Sarah og Mark. I følge sjefsprodusent Jason Katims så vil han i det minste skape litt friksjon. Hank er den rake motsetningen til Mark. Han har en kynisk holdning til livet og han utvikler en god tone med Sarah. På mange måter er han mer riktig for henne enn det en som Mark er. Han er på samme sted i livet, og Parenthood-teamet ønsket å se hvordan den dynamikken ville uvikle seg. I det Sarah går forover i forholdet til Mark, så dukker denne uventede tonen med Hank opp. Sarah og Hank vil for øvrig møtes når hun får en jobb i hans fotostudio.

RAISING HOPE

Går det mot bryllup for Jimmy og Sabrina? Kilder i Raising Hope-leiren avslører at det vil skje traumatiske ting i Chance-husholdningen i løpet av sesong 3. Og spesifikt så er det store endringer på gang for Jimmy. En stor, livsendrende steg er i horisonten, men de vil ikke avsløre om dette er giftemål eller andre ting.

CASTLE

Chad Lindberg er booket for en gjesterolle i episode 2. Lindberg skal spille Marco Massetti, en karrierekriminell som krysser spor med Castle og Beckett etter at de oppdager at mordofferet deres kan ha vært involvert i en av Massetti sine jobber.

Seriesjef Andrew Marlowe ønsker å spe på den kommende sesongen med flere morsomme episoder. Et av ønskene han har er å lage en mordetterforskning til en sci-fi convention. Han mener det ville være spesielt gøy med tanke på Nathan Fillion (Castle) sin bakgrunn fra blant annet sci-fi klassikeren Firefly og hvilken rockestjerne han er på slike samlinger.

De vurderer også å lage en vri på The Office og ha en episode i dokumentarstil hvor vi får intervjuer med de enkelte og da kan få vite enda mer om hva de forskjellige tenker om enkelte ting.

 

HAWAII FIVE-0

Taryn Manning, som spiller Stev sin lillesøster, vil dukke opp i en episode senere på høsten. Hun kommer til Hawaii for å se med egne øyne at Mamma McGarrett faktisk er i live. Begge barna vil ha mange spørsmål til kvinnen som iscenesatte sitt eget dødsfall for 20 år siden. Oscar-vinner Christine Lahti (Chicago Hope) blir å se i rollen.

Og kan det være flere McGarrett barn der ute? Ingen vet helt hva Mamma McG har drevet med de siste tiårene. Spekulasjonene går nå høyt om at Steve sin nemesis Wo-Fat kan vise seg å være halvbroren hans. Dette er kun spekulasjoner og ikke på noen måte bekreftet, men det hadde virkelig vært litt at en tvist!

ONCE UPON A TIME

Det kommer en ny prins til Storybrooke. Julian Morris skal ha en gjesterolle hvor han spiller Prince Phillip, prinsen som søker å vekke Tornerose (Sarah Bolger). Han beskrives som en mann som har reist fra et kongedømme i forfall. Han er ung, en dyktig kriger og en selvoppoffrende helt som har hatt mange tøffe reiser bak seg.

Morris spiller for tiden Wren i ABC Family serien Pretty Little Liars. Han har også hatt roller i 24 og ER.

MODERN FAMILY

Visste du at produsentene av Modern Family midt opp i alle kontraktsforhandlinger i all hemmelighet har byttet ut en av de største stjernene i serien? Men om du ikke visste det, så ville du antagelig aldri ha oppdaget det. Den franske bulldogen som spiller Stella, hunden til Jay Pritchett, fikk nettopp sparken. Hunden er erstattet av en lookalike.

Andre ting vi kan se frem til er Max som presser foreldrene sine til å kjøpe en hund, Amy slår opp med Drew, Krisitna får dårlige nyheter fra legen og Zeek sin familie lurer på om det er på tide at han slutter å kjøre bil..

 

Klikk på [+] for å avsløre godbitene fra vårens sesongavslutninger.

[toggle_simple title=»SASO – fullstendig oversikt over SesongenAvslutningenes SpoilerOversikt fra i vår.» width=»650″]

Antall bekreftede bryllup: Minst 7
1. Wolowitz og Bernadette –  The Big Bang Theory
2. Renee og Ben – Desperate Housewives
3. Bree og Trip – Desperate Housewives
4. Mike og Molly – Mike & Molly
5. Jimmy og Breena – NCIS
6. JJ og Will – Criminal Minds
7. Jules og Grayson – Cougar Town

Antall brudepar avslørt via flashforward: Minst 1
1. Barney and RobinHow I Met Your Mother

Antall par som har sex for første gang:  Minst 6
1. Jackson og April – Grey’s Anatomy
2. Castle og Beckett – Castle
3. Ivy og Dev – Smash
4. Wade og Zoe – Hart of Dixie
5. Will og Emma – Glee
6. Jake og Addison – Private Practice

Antall sjokkerende graviditeter: Minst 3
1. OliviaFringe
2. Gloria – Modern Family
3. Falske AmandaRevenge

Antall som føder: Minst 3
1. Julie Desperate Housewives
2. Lily og Marshall – How I Met Your Mother
3. Amelia – Private Practice 

Antall par som blir sammen igjen: Minst 11
1. Carrie og Al – Unforgettable
2. Elena og Stefan – The Vampire Diaries
3. Dwight og Angela – The Office
4. Cristina og Owen – Grey’s Anatomy
5. Tom og Lynette – Desperate Housewives
6. Rumplestiltskin og Belle (i Storybrooke) – Once Upon a Time
7. Snow White og Prince Charming (i Storybrooke) – Once Upon a Time
8. Ted og Victoria – How I Met Your Mother
9.  Bart og Lily – Gossip Girl
10. Naomi og Max – 90210
11. Jack og Falske Amanda – Revenge

Antall som slår opp/skiller seg: Minst 11
1. Tom og Jane – Desperate Housewives
2. Schmidt og CeCe – New Girl
3. Kristin og Kyle – Last Man Standing
4. George og Lemon – Hart of Dixie
5. Dan and Blair – Gossip Girl
6. Rufus and Lily – Gossip Girl
7. Annie og Caleb – 90210
8. Beiste og Cooter – Glee
9. Jack og Avery – 30 Rock
10. Rachel og Finn – Glee
11. Daniel og Emily – Revenge

Antall dødsfall: Minst 20
1. Starburns – Community
2. Amanda – Scandal
3. David Robert Jones- Fringe
4. Alaric – The Vampire Diaries
5. Blackwell- The Secret Circle
6. Mrs. McCluskey – Desperate Housewives
7. Maleficent – Once Upon a Time
8. Capt. Fryer – Hawaii Five-0
9. Lauren Hunter – NCIS: LA
10. Mike Renko – NCIS: LA
11.  Jonathan – NCIS
12. Big Carl – Cougar Town
13.Sammy – Revenge
14. Lexie – Grey’s Anatomy
15. Vice Dean Laybourne – Community
16. “Green” Detective Ed Hawkins – Awake
17. ”Red” Detective “Bird” Freeman – Awake
18. Percy – Nikita
19. Roan – Nikita
20. Dick Roman – Supernatural

Antall personer som uteksamineres fra skolen: Minst 10
1. AlexisCastle
2. JakeTwo and a Half Men
3. FinnGlee
4. KurtGlee
5. Mercedes –Glee
6. PuckGlee
7. Quinn- Glee
8. MikeGlee
9. Santana –Glee
10.  RachelGlee

Antall mulige dødsfall: Minst 15
1. Tyler – The Vampire Diaries
2. August- Once Upon a Time
3. Kono- Hawaii Five-0
4. Gibbs- NCIS
5. Abby- NCIS
6. Tony- NCIS
7. Ziva –NCIS
8.  McGee- NCIS
9. Ducky- NCIS
10. Dixon- 90210
11. Billy- Scandal
12. Juliette- Grimm
13. Charlotte- Revenge
14. Lydia – Revenge
15. Victoria – Revenge

Antall oppstandelser og/eller store tilbakekomster: Minst 18
1. Nick – The Secret Circle
2.  Bart – Gossip Girl
3. William Bell- Fringe
4. Jeffrey McKeen- CSI
5. Avery- 30 Rock
6. The Huntsman- Once Upon a Time
7. Katherine- Desperate Housewives
8. Thirteen – House
9. McGarrett sin mor mother – Hawaii Five-0
10. Teddy – 90210
11. Starburns- Community
12. Nick sin mor – Grimm
13. Kutner – House
14. Masters –House
15. Cameron – House
16. Amber – House
17. Stacy- House
18. Falske Amanda – Revenge 

Antall som slutter, får sparken eller store jobbendringer: Minst 23
1.Cary ansatt på ny- The Good Wife
2. Ashley – Revenge
3. Tom fikk sparken – Desperate Housewives
4. Chase sa opp- House
5. Beckett sa opp – Castle
6. Nick sa opp – CSI
7. Robert fikk sparken/Nellie degradert /Andy sjef igjen  – The Office
8. Ben tok jobb i D.C.- Parks and Recreation
9. Jane fikk sparken – The Mentalist
10. Broyles forfremmet – Fringe
11. Ny jobb for Nina – Fringe
12. Ny jobb forLynette – Desperate Housewives
13. Ny jobb for Gaby – Desperate Housewives
14. Politikk for Bree – Desperate Housewives
15. Chuck fikk sparken – Gossip Girl
16. Ellis fikk sparken- Smash
17. Hetty sa opp  – NCIS:LA
18.Teddy fikk sparken – Grey’s Anatomy
19. Dean Pelton ansatt på nytt- Community
20. Chang fikk sparken- Community
21. ”Red” Michael Britten sa opp – Awake
22. Nikita, Ryan & Co. fikk ansvaret for Division  – Nikita
23. Chase forfremmet House

Antall personer som havner utpå igjen: Minst 1
1.  Serena – Gossip Girl

Antall forloverlser/frier: Minst  3
1. Barney og Quinn – How I Met Your Mother
2. Sam fridde til Addison – Private Practice
3. Bailey og Ben – Grey’s Anatomy

Antall tidshopp: Minst 1
1. Desperate Housewives

Antall drømmehus som ferdigstilles: Minst 1
1. Derek og MeredithGrey’s Anatomy

[/toggle_simple]

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer