Ikke overraskende så velger FX å fornye Justified for en ny sesong i 2013. Men en av skuespillerne i serien kan ende opp i ny serie i 2012-2013.

FX forsetter med å fornye serier. Tidligere er det kjent at kanalen har fornyet Sons of Anarchy for en 6. sesong før kanalen har sendt seriens 5. sesong.

I dag annonsert kanalen en fornyelse av Justified for en fjerde sesong på 13 episoder i 2013. Sesong 3 som sendes i disse dager  innholder 6 episoder til før årets sesong avsluttes 10. april.

Serien har imponert oss her på Serienytt også. Serien som endte på en god plassering over de beste tv-seriene i 2011 på både Jakob og min liste over de beste tv-seriene i 2011 har mottatt mye ros fra kritikerne, spesielt etter seriens andre sesong. En sesong der også 4 av skuespillerne i serien ble nominert til Emmy-priser.

Annonse

 

Natalie Zea med rolle i pilotprosjekt – usikkert hvordan dette påvirker Justified.

Nylig er det også rapportert at skuespillerinnen Natalie Zea som spiller Raylan Givens sin eks-kone i serien er blitt castet til en birolle i et pilotprosjekt. Piloten fra Kevin Williamson (The Vampire Diaries) er for moderkanalen til FX, Fox. Pilotprosjektet har James Purefoy (Rome) og Kevin Bacon i hovedrollene, sammen med blant annet Shawn Ashmore og nå Zea i birollene.

Piloten til Kevin Williamson handler om den onde seriemordern Joe Carroll som bruker teknologi for å skape en kult av seriemordere, og en pensjonert FBI-agent som roter seg midt opp i det hele. Zea er castet til rollen som eks-kona og moren til barnet til Carroll.

Det er usikkert om Zea vil forsette å dukke opp i Justified. Allikevel er det ikke noe stort problem om piloten går til serie. Zea som har birolle i serien har den siste tiden dukket opp i flere andre serier, blant annet Person of Intrest og Californication.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here