HjemNyheterTrailer: Dokumentaren Young Royals forever

Trailer: Dokumentaren Young Royals forever

I kveld kl 18 kan man, etter å ha sett siste episode av Young Royals, glede seg over et gjensyn med ansiktene på skjermen, og bak, i dokumentaren Young Royals forever.

Wilhelm (Edvin Ryding) og Simon (Omar Rudberg) kommer til å være med, sammen med Lisa Ambjörn (hovedskribent og serieskaper). Dokumentaren vil dele historien om hvordan Wilhelm og Simons reise tok form, fra skriveprosessen og casting til den siste sluttscenen som jeg så veldig grugleder meg til å se i kveld.

Young Royals Forever
Foto: Netflix
Young Royals Forever
Foto: Netflix

Det blir morsomt å se stjernene sammen og lære dem litt bedre å kjenne utenfor rollene sine. Og også å høre deres unike tanker om serien de har vært med å bringe til livefor så mange fans i 3-4 år. Kanskje inspirerer det til å se noen andre av filmer/serier de spiller i.

Omar har for eksempel mange sanger ute som kan være verdt å lytte til og Edvin spiller blant annet i Miss Friman’s War, med 7,9 på IMDb og nominert til blant annet Beste TV-drama 2014.

Her er et lite klipp fra dokumentaren:

Klipp Netflix

Se den på Netflix i kveld (18.03) kl 18.

Det er fint at Netflix gir oss dette lille innblikket, slik at vi kan få en myk landing etter å ha sagt farvel til en helt spektakulær serie. Og om ikke det var nok så kan du ta litt yoga for å roe ned etter sesongavslutningen, med Nikita og Frida:

Annonse