HjemTrailereMia har klikket rundt på Youtube etter trailere

Mia har klikket rundt på Youtube etter trailere

Jeg klikket litt rundt på Youtube og fant en trailer på en film som virket veldig gøy, som jeg ønsket å dele med dere. Den skulle komme i 2023, men nå se det ut til at den kommer i 2024 så vidt jeg kan se, med mindre den får fart nå når streiken i Amerika er avsluttet. Etter det klikket jeg meg videre i «foreslått for deg», og fant et par til som virket bra, så det blir en artikkel av denne lille reisen. Nevner bare dem som virket bra, av et par håndfuller uinteressante i mellom. Litt som konseptet med å kysse mange frosker før man finner en prins?

Argyle

Fra den geniale regissøren av Kingsman: The Secret Service og Kick-Ass, Matthew Vaughn, får vi denne veldig annerledes actionkomedien. Introvert og skribent, Ellie (Bryce Dallas Howard fra Rocketman), utforsker verden gjennom bøkene sine om den fantastiske superagenten Argylle (Henry Cavill).

Hun havner plutselig midt i sitt eget drama, når noen av fansen hennes fra den kriminelle underverdenen oppdager at det hun skriver faktisk skjer på ekte. Plutselig er det mange mektige og farlige menn som ønsker å kontrollere hva hun putter i neste kapittel, slik at de kan kontrollere fremtiden. Med katten sin i en sekk på ryggen rømmer hun for livet, og vi får bli med på en reise som virker like genial, underholdende og helsprø som Kingsmen var. Jeg gleder meg og setter denne på min must-watch liste. Anbefaler å se traileren:

Klipp: Apple TV+

Se den på Apple TV+ i 2024


May December

Klipp: Netflix

Natalie Portman og Julianne Moore møtes i denne thrilleren om en populær skuespiller som tar en veldig personlig tilnærming til sin neste rolle. Hun skal nemlig spille Gracie, en kvinne som ble fengslet for sitt forhold med en ung gutt, men som nå er gift med ham og har tre barn. Samfunnet har forkastet henne etter at hun som 36-åring ble sammen med en gutt fra syvende klasse, og de bor fortsatt sammen og hevder at de er dypt forelsket og at ingenting upassende har skjedd. Ønsket de det egentlig? Elsker de hverandre virkelig? Ved å infiltrere livene deres drar Portman i løse tråder til hele lappeteppet begynner å rakne, selv før filmen har begynt.

Foreløpig holder den 7,3 på IMDb.

Se den på Netflix fra 1. desember


Pan Am

Jeg kan ikke motstå noe med Margot Robbie i, så jeg måtte klikke på denne fra 2011. Handlingen utspiller seg på Pan Ams fly Majestic Clipper, som tar sin første tur fra New York til London. Med på flyet er den unge piloten Dean Lowrey (Mike Vogel) og en gruppe flyvertinner som sliter med sine egne problemer. Flyturen byr på en blanding av gammeldags romantikk og internasjonale intriger, samt en liten dose spenning. Håper du har pakket passet! Midt oppi alt dette har vi Robbie sin karakter, Laura, som har rømt fra bryllupet sitt for å se verden, og tror at å bli flyvertinne er veien å gå. Det viste seg å ikke bare være en trailer, men en hel første episode. Men men.


Etter Pan Am klikket jeg meg gjennom seks flere trailere som var lite spennende og plutselig var jeg tilbake på Argylle, så tenker dette var et godt sted å slutte for denne gang. Snakkes på neste klikkfest, kjære lesere. XOXO Gossipgirl…

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse