Nei, det blir ingen Hjem til jul sesong 3 i år. Men gled deg til Julestorm!

Hjem til jul kommer ikke i år heller, men serieskaper Per-Olav Sørensen er klar med den nye juleserien Julestorm. Der har blant annet Hjem til jul-stjernen Ida Elise Broch en fremtredende rolle. Nå er traileren her.


Derfor kommer ikke Hjem til jul 3

Det er mange som søker svar på om det kommer mer av Hjem til jul. Svaret er dessverre nei. Hjem til jul ble en stor suksess i 2019, den knallsterke sesongen fulgte opp med like mye tårer, latter og julefølelse året etter. Men så sa det stopp.

Hjem til jul sesong 2. Foto: Netflix
Hjem til jul fikk kun to sesonger. Foto: Netflix
Annonse

I februar 2021 bekreftet Netflix at serien ikke ville få noen ny sesong. Regissør Per-Olav Sørensen hadde andre prosjekter han ønsket å ta fatt på, men fortalte ifølge TV 2 til produsenten The Oslo Company at de gjerne kunne lage mer uten han, men Netflix valgte å runde av det hele.

Ikke en avgjørelse stjernen Broch slår seg til ro med.

– Jeg er veldig for en sesong til. Jeg gir meg ikke på å fortsette å kjempe for det. Jeg har veldig lyst på det altså, sier hun til TV 2.

Det samme sa blant annet Stian Blipp og Hermann Sabado til Serienytt tilbake i 2020.

Slik gikk det ikke, selv om produsent The Oslo Company til TV 2 fortalte at det ikke er helt umulig med en fortsettelse.


Julestorm tar over stafettpinnen

Jon Øigarden spiller en sympatisk bartender med en trist fortid i Julestorm. Foto: Netflix

Det betyr ikke at Netflix sier seg fornøyd med en norsk juleserie. For med serien Julestorm samarbeider de nok en gang med Per-Olav Sørensen, i en serie som har Ida Elise Broch, Jon Øigarden, Dennis Storhøi, Alexandra Rapaport, Jan Gunnar Røise, Thea Loch Næss, Hanna Ardéhn, Sus Noreen Jondahl Wilkins, Line Verndal og Ravdeep Singh Bajwa i et særdeles imponerende rollegalleri.

Konseptet er rimelig enkelt: En rekke høyst ulike mennesker strandes på Gardermoen når en snøstorm inntreffer. Sorg, savn, kjærlighet, drømmer, håp, kynisme, rikdom og fattigdom utgjør ulike bakgrunner for karakterer som støter på hverandre denne dagen.

Ida Elise Broch er som nevnt med, men det er her snakk om en helt ny rolle. Det er ikke Johanne som dukker opp på flyplassen, for de som håpet på det. Vi kan si såpass at hun spiller en veldig ulik rolle denne gang, men kanskje like rørende.

Manus er av Per-Olav Sørensen, Lars Saabye Christensen og Jan Trygve Røyneland, med Sørensen på regi for samtlige seks episoder. Produsent er Janne Hjeltnes og Ingrid Skagestad ved The Global Ensemble Drama.


Trailer til Julestorm


Bildegalleri for Julestorm


Julestorm kommer 16. desember

Den nye serien kommer 16. desember. Følg med i premierekalenderen vår for øvrige premieredatoer.

2022fre16des09:00PremiereJulestorm sesong 1Netflix 1

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: