Oppdatert: Yellowstone sesong 5? Joda, den kommer 14. november

Oppdatert med nøyaktig premieredato.

Annonse

Det er et trøkk med henvendelser og spørsmål om premieredato for Yellowstone sesong 5. Vil den fortsatt sendes tett opp mot amerikansk sendeskjema, nå som Paramount+ er blitt til SkyShowtime?

Svaret er et «ja, men kanskje ikke dagen etter». Yellowstone sesong 5 kommer «i midten av november». Endelig dato er ikke bekreftet enda, det SkyShowtime har informert om er at den kommer i november.

Yellowstone sesong 5 kommer 14. november kl. 18:00.

I USA sendes sesongen fra søndag 13. november. I tillegg kommer den nye Taylor Sheridan-serien Tulsa King, med Sylvester Stallone i hovedrollen.

Sheridan, lurer du kanskje på hvem er? Han er mannen bak Yellowstone, 1883 og den litt mindre kjente (men spektakulært gode, spesielt siste halvdel av første sesong): Mayor of Kingstown.

Glad i thriller, action og fengselsserier? Da bør du sjekke ut Mayor of Kingstown mens du venter på Yellowstone, en serie som går fra ok til awesome i første sesong. Et annet alternativ er Gangs of London, som ikke er en Sheridan-serie. Foto: Paramount+

Harrison Ford og Helen Mirren er også klar for Sheridan-serien 1923, satt til Yellowstone-universet.

Vi oppdaterer dere så fort den endelige datoen er bekreftet. Sjekk gjerne ut SkyShowtime-guiden for andre serietips der mens du venter (eller guidene for øvrige strømmetjenester).

Nysgjerrig på hva Yellowstone er? Vår egen Mia er nylig bitt av Yellowstone-basillen, du kan også sjekke ut anmeldelsen av sesong 1.

Premierekalenderen vil bli oppdatert så fort dato er bekreftet, inntil videre står 14. november som tentativ dato:

2022man14nov18:00PremiereYellowstone sesong 5SkyShowtime 10 Til Strim

SkyShowtime-guiden:

Annonse

Relevante nyheter

Her finner du SkyShowtime: