Serie- og sesongpremierer i november 2022

Høsten runder av med sesongstart for populære serier som Yellowstone, Dead to Me og The Crown. I tillegg er det knyttet store forventninger til Dark-serieskaperens nye serie 1899, Colin Hanks-serien A Friend of the Family og westernserien The English.


Les også: Vi snakket med A Friend of the Family-stjernene om den skremmende kidnappingshistorien.


Annonse

Det er over 40 serie- og sesongpremierer i november, i tillegg til nye ukentlige episoder av serier som alt har hatt premiere. Det er mye å holde styr på og mye vi kan nevne. Vår månedlige oversikt gir dere lesere litt hjelp på veien.

Obs! Det vil være noen mangler i oversikten da vår premierekalender rustes opp. I tillegg legges trailere og annen informasjon til fortløpende.

Apple TV+-serien Shantaram fortsetter med sine ukentlige episoder. Ikke alle er klar over Sons of Anarchy-stjernen Charlie Hunnam spiller i en ny serie. Flere overraskelser finner du nok i vår oversikt.

Sjekk ut listen vår med premierer, se trailere, legg til i huskelisten og få oversikt. Her samler vi alt på NRK TV, Discovery+, Netflix, Viaplay, TV 2 Play, HBO Max, Paramount+, Strim, BritBox, Apple TV+, Prime Video eller Disney+. Velbekomme!


De nye seriene, sesongene og episodene som kommer i november 2022

Oversikten inneholder også første nye episode av serier som hadde premiere før denne måneden.

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: