HjemNyheterReacher sesong 2 under innspilling

Reacher sesong 2 under innspilling

Sesong 1 av Reacher var en stor hitt, med 8,1 på IMDb i skrivende stund. Reacher Sesong 2 har lenge vært forventet å omhandle bok 2 i den bokserien den er basert på (skrevet av Lee Child). Dette har Alan Ritchson fått æren av å annonsere ikke er saken. Det blir nemlig bok nummer 11, ‘Bad Luck and Trouble’.

«Filmingen starter i høst», avslutter han tweeten sin. Bøkene om Reacher har ikke mye sammenheng mellom historiene, så dette gjør nok ikke alt for mye. Det som er litt kjekt, og som kanskje er grunnen for at bok nummer 11 er valgt, er at denne igjen har med karakteren Neagley (spilt av danske Maria Sten, som vi møtte i sesong 1.) I bøkene lærer vi blant annet dette om henne og Reacher:

The best soldier he had ever worked with. His best friend, possibly, in a guarded way, if friendship was permission to leave things unsaid.

Reacher sesong 2
Foto: Amazon Prime

Bad Luck and Trouble handler om Neagley som ber Reacher om hjelp i en etterforskning. En av soldatene fra militærenheten de begge var en del av er funnet død. Uten å røpe for mye kan vi trygt si at ting eskalerer…

Vi vet som sagt lite om sesong 2 enda, men det er veldig kjekt å vite at produksjonen er i gang hos Amazon Prime, nok en gang annonsert av godeste Mr Ritchson aka The Best Reacher.

Reacher sesong 2
Foto: Amazon Prime

Du kan se Reacher sesong 2 på Amazon Prime mens du venter. Den tåler godt en rewatch eller to.

Annonse