Dette vet vi om Snow White 2024

Disney skal i 2024 krone listene over sine remakes med den mest klassiske av klassikere: Snøhvit og de syv dvergene. Live-action filmen Disney’s Snow white har Rachel Zegler og Gal Gadot i hovedrollene, som Snøhvit og Den Onde Dronningen (Fun fact: Hun heter egentlig Dronning Grimhilde, men det høres ikke like imponerende ut?)

Snow white 2024
Foto: Bilder tilhører Rachel Zegler og Gal Gadot, fra deres Instagram profiler, i tillegg til Disney, fra filmen Snøhvit og de syv dvergene.

Valgene i forhold til utseendet til karakterene de så modig skal portrettere ser ut til å match veldig bra. Rachel Zegler har kun Westside Story under beltet, men har navnet sitt på tre spennende kommende filmer (2023) i tillegg til Snøhvit: Shazam: Fury of the Gods, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes og animasjonsfilmen Spellbound.

Det er imponerende å gå fra ingenting på film-CVen til så store roller, så kan vi anta at produsenter har sett noe spesielt i Rachel og at hun er på rask opptur mot stjernestatus?

Snow white 2024
Foto: Disney

Gal Gadot er mer veteranen her, med filmer som Wonder Woman, Death on the Nile og Red Notice. Hun har sterkt nerver på skjermen, og jeg har troen på henne i rollen som skurk, selv om hun til nå for det meste har spilt helter og ‘good girls’. Den Onde Dronningen er like gjennomsyret av gift som eplet hun prøver å drepe Snøhvit med. Her må ikke et snev av godhet skvises gjennom. Den beste Den onde dronningen er i mine øyne Monica Bellucci. Ikke så mange husker at hun har ratt en rolle som moren til Snøhvit, men alle som har sett filmen The Brothers Grimm husker henne som en ond dronning, da filmen ikke handlet om kun historien om Snøhvit.

Film: MGM (Metro-Goldwyn-Mayer).

Jeg tror denne filmen kan bli veldig bra. Det meste jeg ser av kommentarer blant folket er positive. Det har vært veldig mange remakes og live action i det siste, men det er litt gøy å se favoritt karakterene sine gjenskapt, når det er gjort på en god måte. Skjønnheten og udyret med Emma Watson er et veldig godt eksempel på en slik film, syns jeg.

Snow white 2024
Foto: Disney

Regissør Marc Webb har en haug av musikkvideoer under beltet, men er nok likevel mest kjent for The Amazing Spider Man fra 2012 og kanskje mind-twisteren (500) Days of Summer.

Filmen er sagt å komme 22. mars 2024, så de andre filmene med Rachel Zelger som jeg nevnte ovenfor kommer faktisk først. Men dette blir bra, så vi får vente i spenning.

Annonse Se årets store seriebegivenhet Obi-Wan Kenobi på Disney+. Klikk her
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Disney+ pakker: