Comic-Con 2022: Spennede avsløringer!

Årets Comic-Con ga oss flere smakebiter av kommende filmer og serier.

John Wick: Chapter 4

Video: Lionsgate

Selvfølgelig måtte denne med. Keanu Reeves (et navn som forresten betyr «Cool breeze over the mountains») vender tilbake til rollen som John Wick i filmserien med samme navn. Chapter 4 og Chapter 5 er begge på vei. I denne, John Wick: Chapter 4, er også Bill Skarsgård og Laurence Fishburne med i prominente roller.

Black Panther: Wakanda Forever

Video: Disney+

Denne ser helt fantastisk ut. Og måten sangen er tvinnet inn i traileren gir meg gåsehud. Wakanda sørger tapet av sin kjære T’Challa, samtidig som de prøver å opprettholde normene sine uten å stagnere utviklingen sin, seg i en verden som presser på dem fra alle kanter.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves

Video: Paramount+

Jeg vet ikke om du er enig, men jeg finner Chris Pine utrolig sjarmerende (Spesielt i Into the Woods). Jeg koser meg alltid når han er på skjermen. Denne filmen lover godt for en latterfylt lørdagskveld, hjemme eller på kino.

Rollefigurene har irritert på seg feil person; aka i deres egne ord: «Helped the wrong person, steal the wrong thing. We didn’t mean to unleash the greatests evil the world has ever known.» Jaha..? Godt jobbet. Nå må de stå imot fienden som banker på døren. Her får vi også et gjensyn med Regé-Jean Page (Bridgerton) som The Paladin.

Marvel’s I Am Groot

Video: Disney+

10. August kommer 5 kortfilmer om oppveksten til Baby Groot på Disney+. Dette kommer til å bli utrolig morsomt! Kortfilmene gir streke assosiasjoner til noen av filmverdenes morsomste biroller: Sid fra Istid/Olav fra Frozen. Samt at Groot jo er en både søt og morsom karakter i sin egen rett. Dette blir bra!

National Treasure: Edge of History

Video: Disney+

National Treasure filmene er et kontroversielt tema. Man vet aldri hvordan den samtalen går rundt middagsbordet. Noen hater dem, noen elsker dem. Er det noen som ligger midt på treet på følelser? I så fall ingen jeg kjenner. Selv er jeg en «ELSKET DEN FØRSTE» person, og kunne godt sett de andre igjen også.

Denne skal altså være en serie, og selv om godeste Cage har meldt seg ut av prosjektet er i alle fall Justin Bartha tilbake i rollen som Riley Poole. Usikker på hva jeg tenker og forventer av denne, men det slo meg i allefall som interessant at den er på vei til skjermene våre via Disney+.

Mythic Quest sesong 3

Video: Apple TV+

Mythic Quest sesong 1+2 holder for tiden 7.7 på IMDb. Det kan love godt for sesong 3. Jeg har personlig ikke sett noen av sesongene, men denne traileren fikk meg til å se dem, så jeg slenger den inn her så dere kanskje kan komme til samme konklusjon og sjekke ut s1+2 innen denne treffer veggen hos Apple TV+.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania

Video: Disney+

Paul Rudd humor. Yes, please. Bring. it. on.

See, sesong 3

Video: Apple TV+

Har du ikke sett See, den fantastisk spennede og nervepirrende serien om en verden hvor mennesker ikke kan se, så er det pokker på tide! At sesong 3 skulle komme fikk meg til å rope «JAAA!». Jeg elsket sesong 1+2, ledet av Jason Momoa. Dette blir siste sesong sto det *hulk* så jeg håper og tror den blir bra. I denne har de tatt steget inn i en ny tidsalder, noe som kan kle serien veldig godt… Om det er gjort riktig.

The Sandman

Video: Netflix

Vi fikk en påminnelse om The Sandman også. En serie som virker veldig spennede og som jeg gleder meg til. Krysser fingrene for at Neil Gaimans gærne geniale hjerne kan få leve videre i denne serien, for det er ofte en hårfin balanse i denne type mørk fantasy. Det kan lett bli for stilisert eller grumsete. Men ved gud hvor bra det også kan bli..

The Sandman kommer 5. august på Netflix. Her er litt ‘behind the scenes’, om du vil utforske litt mer.

Remake av Interview With the Vampire.

Trailer: Rotten Tomatoes, Rettigheter: AMC

Den originale filmen med Kirsten Dunst, Brad Pitt, Antonio Banderas og Tom Cruise er jo en kult favoritt. Denne vil nok ikke klare å toppe den, det er noe med kult favoritter. Det sitter for dypt. Men den kan bli veldig veldig god i sin egen rett. Lestat (Tom Cruice sin tidligere rolle) virker som en god casting med Sam Reid, men Louis (tidligere Brad Pitt) ser ut til å kanskje mangle litt av sjarmen som karakteren i filmen er så kjent for. Interessant med serieformatet også. Vi krysser fingrene.


Det var alt av interesse (for min del) på film/seriefronten fra Comic-Con 2022. ‘Honorable Mentions’ blir kanskje andre installasjon av Shazam: Fury of the Gods, Pray som er en Predators film og at The Rock og Pierce Brosnan spiller sammen i New Line Cinemas Black Adam.

Marvel slapp også bomben om at både Avengers: Secret Wars og Avengers: The Kang Dynasty var i vinden, så vel som Thunderbolts, men dem var det ikke trailere til. Så det kommer spennende ting folkens!

Annonse Se årets store seriebegivenhet Obi-Wan Kenobi på Disney+. Klikk her
Annonse

Relevante nyheter

Disney+ pakker:

    X
    X