De beste seriene tilgjengelig via Allente, ifølge IMDB-brukerne (2022)

Du kan velge mellom over 400 serier i de fleste Allente-pakkene. Her er de beste seriene, ifølge IMDb-brukerne.

Samler flere tjenester i ett

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr tv-distribusjon via satellitt til kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I tillegg tilbyr selskapet altså en egen strømmetjeneste, som kan bestilles separat eller via kanalpakkene.

Pørni. Foto: Viaplay
Pørni er en av de få norske seriene som gjør det bra nok til å komme innom topplisten. Foto: Viaplay
Annonse

Strømmetjenesten produserer ikke eget innhold, den er – i likhet med blant annet Strim – en tjeneste som samler TV-kanaler og strømmetjenester.

Selskapet ble etablert 5. mai 2020, som følge av en fusjon mellom Canal Digital og Viasat Consumer. Selskapet er eid 50/50 av Telenor og Nordic Entertainment Group (som eide Viasat).


Avhengig av riktig Allente-pakke

Vår oversikt inneholder serier tilgjengelig på Paramount+, TV 2 Play og Viaplay. Dette er tjenester inkludert i de fleste Allente-pakkene, med unntak av Allente Basic. Du får altså ikke tilgang til seriene i denne listen, om du har den pakken. Men har du eksempelvis Allente Allente Standard, Allente Large eller Allente Premium, vil du kunne fråtse i de nevnte seriene (se oversikt over Allente-pakker).

Merk at du også kan legge til Discovery+, Netflix og HBO Max separat som Allente-kunde, men serier derfra er ikke inkludert i vår oversikt. Sjekk gjerne ut våre topplister for de tre tjenestene, eller bruk vårt avanserte søk og filtreringsløsning.


Dette er IMDb

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer, i sin database på over 146 000.

Alle kan lage en bruker på IMDb og gi sin karakter, så dette er den mest omfattende databasen på internett over folks meninger om serier. Den aktive bruken gjør også at karakterer endrer seg ofte, som også betyr at listen jevnlig endrer seg. 

Paramount+-serien 1883 er en av ytterst få serier som har klart over 9 i snitt på IMDb. Det skal mye til for at serien klarer å holde seg der. Har en serie over 8 i snitt er det svært bra. Foto: Paramount+

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelig. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Vi håper dette gjør det litt enklere for deg å finne frem til det IMDb-brukerne mener er godbitene på HBO Nordic.


Gi din dom

I vår seriedatabase kan du selv gi karakter på serier. Det eneste du behøver er å opprette en bruker.


De beste seriene på Allente

Oversikten vår oppdateres automatisk. Vi tar forbehold om at feil kan forekomme, blant annet kan det være forsinkelser om en serie fjernes eller legges til i tjenesten.

Årstall

Årstall

Sjanger

Sjanger

Avatar: The Last Airbender

Allente, Paramount+, Strim
Action, Animasjon, Barn
9.3
Aang må sammen med sine venner redde verden fra en krig med ildnasjonen, og samtidig ta et oppgjør med sin fiende, ildherskeren Ozai.

The Office US

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, Strim, Viaplay
Komedie
9.0
Velig morsom amerikansk satireserie om livet på et kontor, hvor hverdagen består av barnslige spøker, egotisme og kjedsomhet. Basert på den britiske suksess-serien.

Nathan For You

Allente, Paramount+, Strim
8.9
I denne realityserien benytter Nathan Fielder (Jon Benjamin Has A Van) sin livserfaring og utdannelse til å hjelpe småskala-firma til å øke inntekten sin.

The West Wing

Allente, HBO Max, Strim
Drama
8.9
Det indre liv i Det hvite hus  står for dramaet i denne prisvinnende serien fra Aaron Sorkin.
Fornyet

Fargo

Allente, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Drama, Krim
8.9
Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.

Twin Peaks

Allente, Paramount+, Strim, Viaplay
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.8
Den lille småbyen Twin Peaks rystes når den unge Laura Palmers lik blir funnet. FBI-agent Dale Cooper ankommer byen for å etterforske, og resultatet er en av USAs mest bejublede og særegne serier gjennom tidene.

1883

Allente, Paramount+, Strim
Drama, Western, Periodedrama
8.8
Forløper til TV-serien Yellowstone. Vi følger Dutton-familiens ferd gjennom Amerika på jakt etter et landområde å slå seg ned på.

Downton Abbey

Allente, Amazon Prime Video, Strim, TV 2 Play
Drama, Romanse, Periodedrama
8.7
Periodedrama om livet til den aristokratiske Crawley-familien.
Fornyet

South Park

Allente, Paramount+, Strim, Viaplay
Animasjon, Komedie
8.7
En av de mest provoserende og morsomme seriene som i en årrekke har servert sitt kyniske og nådeløse skråblikk på samfunnet vi lever i. En serie som elsker å balansere på grensen for så å tråkke over den.
Fornyet

Gomorrah

Allente, HBO Max, Strim, Viaplay
Drama, Spenning
8.7
Basert på den kritikerroste boken Gomorrah forteller serien om organisert kriminalitet i Italia.

The Offer

Allente, Paramount+, Strim
Drama, Periodedrama
8.7

Etter å ha sluttet i RAND Corporation får Al Ruddy produsere "Gudfaren" for Paramount. Joe Colombo, en vordende mafiasjef i New York har skumlere planer for filmen.

Friday Night Lights

Allente, Strim, Viaplay
Drama
8.7
Livet til et lokalmiljø og dets viktige fotball-lag ble både en prisvinnende bok og en film. Det ble også en TV-serie på fem sesonger, som ble en kritiker-favoritt.

Oz

Allente, HBO Max, Paramount+, Strim
Drama, Krim, Thriller
8.7
Før The Sopranos, med sine hauger av seere og priser, var det fengselsserien Oz som virkelig satte høy standard for HBO og banet vei for den ene suksesserien etter den andre.
Fornyet

Yellowstone

Allente, Paramount+, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Western
8.7
I serien følger vi ranch-eieren John Dutton (Kevin Costner), som kontrollerer USAs største ranch som til stadighet angripes av «vanskelige» naboer som består av landutviklere, et indianerreservat og landets første nasjonalpark.

House

Allente, Amazon Prime Video, Strim, Viaplay
Drama
8.7
Denne geniale serien omhandler den like legen Gregory House. Han og hans team er siste mulighet når en pasients sykdom virker umulig å diagnostisere, men House er ikke en lett mann å jobbe med.

Parks and Recreation

Allente, Amazon Prime Video, Strim, Viaplay
Komedie
8.6
Satireserien med en haug av humortalent både foran og bak kamera, serien sparket også i gang karrieren til Chris Pratt (Guardians of The Galaxy).

Line Of Duty

Allente, BritBox, C More, Discovery+, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim
8.6
Steve Arnott forflyttes til antikorrupsjonsavdelingen etter et dødsfall som følge av feil identitet i en antiterrorist-operasjon.

Deadwood

Allente, HBO Max, Paramount+, Strim
Drama, Western
8.6
"Deadwood" er satt i en gruveby som ikke var en del av en hvilken som helst amerikansk stat eller territorium etter borgerkrigen, og var dermed bokstavelig talt lovløs. Deadwood tiltrekker seg folk som ønsker å bli rik etter en stor gullstreik, så vel som de som ønsker å kapitalisere på mangelen på organisert lov i byen, bygget på land stjålet fra Sioux.

Mr. Bean

Allente, BritBox, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Komedie
8.6
Den barnslige og klumsete Mr. Bean sliter med å utføre de enkleste oppgaver, men han reddes av sitt utrettelige pågangsmot. 

Håll andan!

Allente, C More, Strim, TV 2 Play
Drama
8.6
Ruben, Lo og Wilma skal begynne på videregående, men først må de gjennom noen uker sommerleir, fylt med konflikter og romantikk.

The Adventures of Paddington

Allente, Paramount+, Strim
8.6
Vi følger teddybjørnen Paddington på hans eventyr, etter at familien Brown finner ham forlatt på Paddington stasjon og tar ham med seg hjem.

Dexter

Allente, Paramount+, Strim
Drama, Krim, Spenning
8.6
Dexter er en seriemorder med en vri; Han jakter kun samfunnets verste, de som har begått grusomheter og sluppet unna lovens lange arm.

Spartacus

Allente, C More, Starzplay, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Action, Drama, Periodedrama
8.5
En episk beretning om slaven som ledet det legendariske slaveopprøret mot romerne.

Vikings

Allente, HBO Max, Netflix, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
8.5
Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom hindringer og oppdage nye steder å erobre. Den unge bonden og familiemannen er dypt frustrert over politikken hans lokale høvdingen Earl Haraldson driver, som fortsetter å sende sine vikinger øst hver sommer.Destinasjonen er de baltiske stater og Russland, hvor befolkningene er fattige på nødvendig materiell. Vikings er en serie som viser Ragnars ambisjoner om å oppdage sivilisasjoner over det store havet i vest så vel som hans uunngåelige konflikter underveis.

Dag

Allente, Strim, TV 2 Play
Drama, Komedie
8.5
Serien om en ekteskapsrådgiver som mener mennesker bør leve isolert.

Happily Married

Allente, Strim, Viaplay
Komedie, Krim
8.5
Etter å ha avlevert barna sine på en sommerleir, står to par ovenfor sannheten om deres ødelagte forhold.
Fornyet

Call The Midwife

Allente, BritBox, Starzplay, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Drama, Periodedrama
8.5
Våren 1957 ankommer den nyutdannede jordmoren Jenny Lee til East End i London for å starte sin karriere.

Supernatural

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, Strim, Viaplay
Drama, Fantasy, Skrekk, Spenning
8.5
To brødre reiser rundt i USA for å bekjempe overnaturlige skapninger.

Community

Allente, Netflix, Strim, Viaplay
Komedie
8.5
Jeff Winger mister advokatbevilgningen etter å ha løyet om sin kompetanse. Han begynner derfor på Greendale Community College for å få en gyldig utdannelse.

Veronica Mars

Allente, Strim, Viaplay
Drama, Krim
8.4
Hennes bestevenn blir myrdet og faren mister jobben som sheriff. Da tar Veronica Mars saken i egne hender og forsøker å komme til bunns i mysteriet som privatetterforsker, samtidig som hun tar andre oppdrag. Alt mens hun går på videregående skole.

Review

Allente, Paramount+, Strim
Komedie
8.4
Forest MacNeil er en kritiker som er besatt av jobben sin. Han anmelder alt som seerne ønsker at han skal anmelde.

Foyle’s War

Allente, Discovery+, Strim, Viaplay
Drama, Krim, Periodedrama
8.4
Kriminalsjef Foyle er et britisk kvalitetsdrama om 2. verdenskrig, hvor vi følger Foyle som løser vanskelige saker i en særdeles krevende tid.

Forbrydelsen

Allente, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim
8.4
Forbrytelsen er en nyskapende thriller fra DR TV-Drama som følger sporet og konsekvensene av en grusom forbrytelse, som uforutsigbart forgrener seg utover København. I takt med etterforskningen åpnes byen som en kinesisk eske - full av hemmeligheter og maktkamper.

Julia

Allente, HBO Max, Strim
Drama
8.4
Julia er en komedie inspirert av Julia Childs ekstraordinære liv og hennes mangeårige TV-serie "The French Chef", som banet vei for det moderne matlagingsprogrammet. Gjennom Julias liv og hennes enestående livsglede utforsker serien en sentral tid i amerikansk historie – fremveksten av offentlig fjernsyn som en ny sosial institusjon, feminisme og kvinnebevegelsen, livet i rampelyset og USAs kulturelle utvikling. I kjernen av serien er et portrett av et lykkelig ekteskap med en skiftende maktdynamikk
Fornyet

The Handmaid’s Tale

Allente, HBO Max, Strim, Viaplay
Drama
8.4
Dystopisk drama basert på boken ved samme navn, med Mad Mens Elizabeth Moss i hovedrollen.

Blue Mountain State

Allente, Starzplay, Strim, Viaplay
Komedie
8.4
En morsom fortelling om fotballaget The Mountain Goats på det universitet Blue Mountain State.
Fornyet

The Good Fight

Allente, HBO Max, Paramount+, Strim
Drama
8.4
En svindelsak ødelegger advokaten Maia Rindells gode navn og rykte, og gudmoren Diane Lockhart mister alle sine sparepenger. Sammen blir de to tvunget til å starte helt på nytt, i et nytt advokatfirma.Spin-off til den populære serien The Good Wife.
Fornyet

Billions

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, Paramount+, Strim, Viaplay
Drama
8.4
Amerikansk spenningsserie om en statsadvokats kamp mot en nådeløs finansmann.
Fornyet

Babylon Berlin

Allente, HBO Max, NRK TV, Strim, Viaplay
Drama, Krim, Periodedrama
8.4
Basert på bokserien til tyske Volker Kutscher, følger serien den tyske etterforskeren Gereon Rath, som i 1929 blir sent til Berlin for å etterforske et nettverk av dop, sex, politiske intriger og mord.
Fornyet

Outlander

Allente, HBO Max, Netflix, Strim, Viaplay
Drama, Fantasy, Eventyr, Romanse, Science Fiction, Periodedrama
8.4
2. verdenskrig er over og Claire Randall nyter livet med sin mann da hun på mystisk vis blir sendt tilbake i tid til Skottland i 1743.

Doc Martin

Allente, Strim, Viaplay
Drama
8.4
En doktor uten sosiale antenner flytter fra London og ut til en britisk landsby.

Broad City

Allente, Paramount+, Strim
Komedie
8.4
Serien følger to unge kvinner som roter seg gjennom livet i New York City, hvor alt av vanlige hendelser og gjøremål bli til noe hysterisk morsomt og kleint.

The Good Wife

Allente, Paramount+, Strim
Drama
8.3
Julian Marguelies har hovedrollen som Alicia Florrick, statsadvokatens kone som vender tilbake til livet som advokat etter at mannen er involvert i en sex-skandale.

Hell On Wheels

Allente, Strim, Viaplay
Drama, Western
8.3
Den tidligere sørstats-soldaten Cullen Bohannon (Anson Mount) søker hevn overfor de som drepte hans familie. Det leder han til den historiske jernbanebyggingen gjennom USA.

Bosch

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, Strim, Viaplay
Drama, Krim
8.3
Etterforsker Bosch har stått i sentrum i en rekke populære krimbøker, som danner grunnlaget for den populære serien fra Amazon. Etterforskning, politikk og den kriminelle underverden i Los Angeles kombineres og resultatet er en serie som har gjort den til en favoritt blant krimelskere.

Californication

Allente, Paramount+, Strim, Viaplay
Drama, Komedie
8.3
Dette er historien om den sjeldent edrue forfatteren Hank Moody. Det er sex, dop og rock slik vi aldri har sett på TV før.

Ray Donovan

Allente, Amazon Prime Video, Paramount+, Strim, Viaplay
Drama
8.3
Fikseren Ray Donovan får nye utfordringer når faren slipper ut av fengsel. Mannen som er en mester i å løse andres problemer har ikke samme hell og dyktighet når det gjelder egen familie.
Ferske episoder ute

Dexter: New Blood

Allente, Paramount+, Strim
Drama, Krim, Thriller
8.3
Dexter Morgan lever nå et nytt liv langt unna Miami, hvor han ikke lenger gir etter for sin drapslyst. Men kan det vare? Oppfølgerserie til Dexter.

Why Women Kill

Allente, Paramount+, Strim, TV 2 Play
Drama, Komedie
8.3
Vi følger tre kvinner i tre ulike tiår, som alle må håndtere sin manns utroskap. Serien kommer fra Desperate Houswife-skaper Marc Cherry.

SERIEÅRET 2022

Annonse
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester:

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X