1883 overtar på kvalitetsmandagen: Dette kommer på Paramount+ i januar 2022

Månedsoversikter:

Paramount+ leverer varene i vinter blant thrillerfrelste, med nye episoder hver mandag av Mayor of Kingstown, Yellowjackets og Dexter: New Blood. De tre seriene, samt Yellowstone, har alle sesongavslutning i januar. Inn for å ta over tronen kommer den nye westernserien 1883.1883 overtar stafettpinnen på kvalitetsmandagen

Paramount+ ser ut til å treffe blink med sine nye serier. Jeg bare bruker betegnelsen «kvalitetsmandag» når jeg benker meg ned foran TVen hver mandag. Dexter: New Blood, Yellowjackets og Mayor of Kingstown er blitt bedre og bedre utover sesongen, og siden IMDb-karakteren har steget jevnt og trutt, er denne kritikeren ikke alene om å mene det. Det har sikret at flaggskipet Yellowstone (som jeg ligger et par sesonger bak) ikke står alene som tilbud til seere som er glad i thrillerserier.

(Vær obs på at dette nok ikke blir favorittserien din om du ikke er særlig glad i dramaserier med vold, skrekk og nakenhet i større mengder).

Dexter: New Blood er helt oppe i 9.7/10 på nest siste episode. Foto: Showtime

Snart blir mandagens underholdning langt magrere, fordi de er sesongavslutning for de tre seriene. Kun Yellowjackets er fornyet, så det er godt mulig det blir serieavslutning for de to andre (Dexter: New Blood er i utgangspunktet ment som en minisere).

Håpet er at de klarer å levere en godkjent sesongavslutningen, dette gjelder mest av alt for Dexter: New Blood, som ikke kan tillate seg å rote det til nok en gang. Da tar jeg i så fall tilbake «kvalitetsmandag»-stempelet. Sesongen ble betydelig bedre etter de fire første episodene.

Det blir dermed å sette sin lit til westernserien 1883 fra 10. januar, som er forløper til Yellowstone. Paramount+ valgte å ikke sende serien dagen etter amerikansk premieredato, i USA kom den i desember. Mottagelsen fra kritikerne er god og på IMDb er den oppe i 9.1, som er blant årsbeste for nye serier.

Du kan sjekke ut denne teaseren:Det er også nye episoder av Star Trek: Disovery. Om noe annet dukker opp vil mine kolleger legge det til fortløpende i oversikten nedenfor.

Du kan også sjekke ut serietilbudet til Paramount+ her.


Dette kommer på Paramount+ i januar 2022:

Seriepremierer

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Programmer

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X
    X