Manifest kan bli reddet

-

Fornyet suksess på amerikanske Netflix og frigjorte midler i budsjettet kan redde kansellerte Manifest, melder Deadline.

Manifest er en av de mest populære seriene som er kansellert i år. Nå kan det være avgjørelsen blir omgjort.

Dramaet, som i Norge først vises på HBO Nordic, har totalt tre sesonger unnagjort. Den har vært trygt plassert på topplistene HBO Nordic har gitt ut over mest sette serier. Men suksessen internasjonalt er ikke nødvendigvis godt nok, om serien ikke også leverer varene på tradisjonell TV. Noe som var tilfellet for Manifest, som dermed ble kansellert.

Foto: Craig Blankhort/NBC

En vesentlig endring har skjedd siden da. Serien har blitt tilgjengelig på Netflix i USA, hvor den har vært blant de mest populære seriene, skal vi tro analysebyrå. Suksess på Netflix har reddet mange serier fra å bli kansellert og nå håper fansen at det også er tilfellet med Manifest. At stadig flere nye seere får med seg serien betyr at seertallene på lineær-TV kan øke til neste sesong (noe som var tilfellet for eksempelvis Breaking Bad i sin tid).

Det som også styrker seriens sak er at NBC, som står bak serien, har skrinlagt den planlagte serien Law & Order: For the Defense og kansellert i siste liten Good Girls, noe som har frigjort midler og også skapt et behov for å fylle sendeskjemaet.

Skuespillerne er ifølge Deadline ikke lenger under kontrakt, men de skal være positive til en fornying.

Trolig vil en avklaring komme innen få dager/uker.

Relevante nyheter

Dette kommer på Netflix i november 2022

1899, Young Royals sesong 2, Manifest sesong 4 og ny sesong av The Crown er bare noen av månedens nye serier og filmer på Netflix. Se hva som kommer!

Nå har enda flere serier forsvunnet fra HBO Max

HBO Max går en usikker fremtid i møte, store omstruktureringer er ventet og flere vil miste jobben.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

Annonse

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Allente, SkyShowtime, Strim
8.8
Allente, Strim, Viaplay
7.1