Seriene som avsluttes i 2021

-

Bosch og Better Call Saul er blant kvalitetsseriene som etter planen takker for seg i 2021.

2021 blir nok et år hvor det tas farvel med favoritter. Noen gamle favoritter dukker også opp igjen, for at vi kan ta farvel nok en gang, som med den nye sesongen av Dexter.

Vi kartlegger og legger til fortløpende serier som er bekreftet å bli avsluttet. Normalt legges det til en god del månedlig, med den største andelen kansellerte serier kunngjort rundt tidlig sommertider. Noen av seriene kan overleve frem til 2022, koronasituasjonen med krevende produksjonsforhold medfører blant annet forsinkelser. I slike tilfeller oppdaterer vi oversikten.

Du finner oversikt over seriene som ble avsluttet i 2020 her. Du kan også søke opp favorittseriene dine i seriesøket for å sjekke siste status.

Seriene som avsluttes i 2021:

Sjangerknapp
 • Alle
 • Drama (89)
 • Komedie (39)
 • Krim (19)
 • Thriller (16)
 • Animasjon (15)
 • Spenning (12)
 • Action (11)
 • Barn (11)
 • Periodedrama (9)
 • Superhelt (9)
 • Miniserie (8)
Fornyet
Action, Drama, Spenning

Ragnarok

Netflix

Den norskspråklige serien i seks deler utspiller seg i den oppdiktede byen Edda, midt i den store og sjarmerende norske landsbyen, og er en moderne oppveksthistorie med røtter i norrøn mytologi – iscenesatt til en videregående skole.

Kommer på SkyShowtime
Komedie, Science Fiction

Beforeigners

Et ukjent fenomen begynner å inntreffe verden over. Kraftige lysglimt viser seg i havet, og mennesker fra fortiden ankommer vår tid. De er fra tre ulike tidsperioder: steinalderen, vikingtiden og sent 1800-tall.Ingen forstår hvordan dette er mulig, og menneskene fra fortiden, kalt «beforeigners», har heller ingen minner om hendelsene. Bare én ting er sikkert: de fortsetter å komme, og det er ingen vei tilbake.
Drama, Komedie

Shameless (US)

HBO Max, Strim
En dysfunksjonell familie med en alkoholisert far. Det blir opp til familiens eldste datter å sørge for å holde familien flytende.
Drama, Krim, Miniserie, Spenning

Nine Perfect Strangers

Amazon Prime Video
Ni fremmede tar inn på et helse- og velvære hotell. Lite vet de hva de har i vente over de neste ti dagene når direktøren Masha går inn for å tilføre gnist til deres slitne kropp og sinn. Basert på Big Little Lies-forfatter Liane Moriarty-boken ved samme navn.
Drama

Delete Me

Allente, Strim, Viaplay
Hvordan er det å vokse opp i en tid hvor kvinners seksualitet har blitt en salgsvare, og i et samfunn hvor ungdom gjør nesten alt for å få likes? Delete Me utforsker vennskap, sjalusi, sex og hacking.
Drama, Krim, Miniserie

Mare of Easttown

HBO Max, Strim
Det er ikke lett å være detektiv i en by der alle kjenner alle. Mare, spilt av Kate Winslet, opplever raskt at livet raser sammen når hun ikke klarer å finne en jente som forsvinner hjemmefra. Hun skal balansere et vennskap med moren samtidig som hun kjenner mistenkte og pårørte, i en liten by hvor det hviskes om hverandre rundt hver en sving.
Drama, Krim, Spenning, Thriller

Prodigal Son

Allente, Strim, TV 2 Play
Malcolm Bright (Tom Payne) er sønn til en fengslet seriemorder (spilt av Michael Sheen). Etter å ha blitt sparket av FBI blir han oppsøkt av en NYPD-etterforsker (Lou Diamond Phillips) som behøver hjelp til å løse en sak. Det viser seg at drapsmannen har kopiert fremgangsmåten til hans far.
Drama, Krim

Line Of Duty

Allente, BritBox, C More, Discovery+, Strim, TV 2 Play
Steve Arnott forflyttes til antikorrupsjonsavdelingen etter et dødsfall som følge av feil identitet i en antiterrorist-operasjon.
Drama, Krim

Bosch

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, Strim, Viaplay
Etterforsker Bosch har stått i sentrum i en rekke populære krimbøker, som danner grunnlaget for den populære serien fra Amazon. Etterforskning, politikk og den kriminelle underverden i Los Angeles kombineres og resultatet er en serie som har gjort den til en favoritt blant krimelskere.
Drama, Komedie

Younger

Allente, Strim, TV 2 Play
Liza er en nyskilt kvinne som forsøker seg på en ny karrièrevei i håp om å kunne forsørge seg selv og sin datter, som studerer utenlands. Hun må starte på bar bakke etter at eks-mannen gamblet vekk hus og formue. Løsningen blir å fremstille seg selv som langt yngre enn hun er.
Avsluttes
Drama, Fantasy

American Gods

Amazon Prime Video
Etter tre år i fengsel slipper Shadow Moon tidlig ut etter at konen blir myrdet. Han tilbys jobb av den mystiske Wednesday. Det viser seg at Shadow Moon vikles inn i en episk kamp mellom nye og eldre guder.
Drama, Fantasy, Spenning

Lucifer

Netflix
Lucifer er historien om den falne engelen som har forlatt helvete for å jakte kriminelle i Los Angeles.TV-serieglade mennesker vil nok dra kjensel på noen av seriens skuespillere. Thomas Ellis fra Eastenders har hovedrollen og Lauren German (Chicago Fire) som sidekick-etterforsker, mens True Blood og Southland-kjenning Kevin Alejandro spiller hennes eks-mann. D.B. Woodside (24, Suits) og Lesley-Ann Brandt (Spartacus) har også roller i serien.
Drama

The Bold Type

NRK TV
I The Bold Type følger vi en trio av kvinnelige journalister i motebladet Scarlet.
Drama, Miniserie, Spenning, Thriller

Your Honor

Allente, HBO Max, Strim
En anerkjent dommer, spilt av Bryan Cranston, blir involvert i en bilulykke. Det blir starten på et spill av løgner, bedrag og umulige valg.
Drama

16

NRK TV
Etter at storebror Emrah blir arrestert, står 16 år gamle Ibo igjen alene i verden. Med en familie i ruiner, blir han revet vekk fra alt han kjenner, og kastet inn i et nytt miljø der «bussgjengen» betyr alt, og der det kun er plass til vinnere.
Drama, Skrekk

The Walking Dead: World Beyond

Amazon Prime Video
Den nyeste serien i The Walking Dead-universet rettet fokus mot den første generasjonen som blir unge voksne i den post-apokalyptiske verdenen. Hvem ender opp som god og hvem som ond i en verden som raste sammen?
Ferske episoder ute
Drama, Krim, Miniserie

Landscapers

HBO Max, Strim
True crime-miniserie med en god dose svart humor om William og Patricia Wycherley, som ble myrdet i 1998.
Komedie

The Kominsky Method

Netflix
Den en gang så kjente Sandy Kominsky og hans agent Norman Newlander navigerer livet som seniorer i Los Angeles, en by som verdsetter det vakre og unge.
Drama

For Life

Allente, Strim, Viaplay
En tidligere innsatt starter en karrière som advokat, samtidig som han jobber iherdig med å få sin egen dom omgjort.

Relevante nyheter

Good Sam er kansellert

Den Viaplay-aktuelle serien ble i USA sendt på CBS. Den hadde premiere tidligere i år, men klarte aldri å bli den store seermagneten CBS håpet på. 

Flere seriefavoritter er kansellert av The CW

Dynasty, Legacies, Batwoman, In The Dark, Legends of Tomorrow, 4400, Roswell, New Mexico og Charmed er alle kansellert de siste dagene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

Annonse

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Allente, SkyShowtime, Strim
8.8
Allente, Strim, Viaplay
7.1