Annonse

2021: De beste nye seriene ifølge IMDB-brukerne

-

Annonse

Jakter du på nye gode serier? Sjekk ut hva IMDB-brukerne rangerer høyest.

Vår oversikt oppdateres fortløpende, i årets første par uker vil den åpenbart bare inneholde en håndfull serier. Men med flere titalls nye serier i januar kan du forvente deg at listen raskt fylles opp, så her kan du holde oversikt. Sjekk gjerne 2020-listen mens du venter på at denne fylles opp.

I starten av året setter vi en grense på de 10 høyeste rangerte, utover året snevrer vi inn til å inkludere alle serier som har over 8.0 i snitt i databasene til IMDB. Vår oversikt viser deg også hvor du kan se serien i Norge. Du finner ytterligere informasjon inne på seriesidene.

Vi tar utgangspunkt i serier som har internasjonal premiere i 2021. Flere serier som kommer på norske TV-kanaler og strømming først i 2021 har hatt premiere i andre land før den tid, derfor vil de mangle her.

8.8
Action, Animasjon, Superhelt

Invincible

Amazon Prime Video
17 år gamle Mark Grayson er som ungdom flest, med unntak av at faren er planetens mektigste superhelt. Når Mark begynner å utvikle lignende krefter oppdager han at farens historie ikke er helt slik han trodde.Serien er basert på The Walking Dead-skaper Robert Kirkmans verk og er beregnet for et voksent publikum.
8.7
Drama

Elevrådet

NRK TV
De er skolens folkevalgte, men sporer fort av oppgavene sine med å f.eks samle penger til organisasjonen eller ordne egen garderobe for trans-elever, når ting som at vaktene på russekroen slipper inn mindreårige eller det er kommet ny kjekk gymlærer.
8.7
Drama

Young Royals

Netflix
Svensk serie om en forelsket prins som prøver å leve et så normalt liv som mulig i mobil- og instagram's verden hvor alle ser alt.
8.7
Drama, Komedie, Periodedrama

It’s a Sin

HBO Nordic
Den femdelte serien er satt fra 1981 til 1991 i London, og skildrer livene til fem homofile gutter som jobber seg gjennom den krevende tiden som var HIV / AIDS-krisen i Storbritannia.
8.5
Drama, Krim, Miniserie

Mare of Easttown

HBO Nordic
Det er ikke lett å være detektiv i en by der alle kjenner alle. Mare, spilt av Kate Winslet, opplever raskt at livet raser sammen når hun ikke klarer å finne en jente som forsvinner hjemmefra. Hun skal balansere et vennskap med moren samtidig som hun kjenner mistenkte og pårørte, i en liten by hvor det hviskes om hverandre rundt hver en sving.
Fornyet
8.5
Action, Drama, Miniserie, Superhelt

Loki

Disney+
Den populære skurken Loke, kjent fra Thor og Avengers-filmene, har fått sin egen serie. Tom Hiddleston spiller selvfølgelig den onde halvguden, som havner i trøbbel med tidspolitiet.
8.3
Drama, Komedie

Pørni

Viaplay
Pørni forsøker å sjonglere barnas behov, sorgen over søsterens nylige bortgang, en håpløs eksmann, jobben i barnevernet, en far som ønsker å få mest mulig ut av "livets høst", samt sitt eget kjærlighetsliv.
Ferske episoder ute
8.3
Skrekk, Thriller

Dystopia

Viaplay
En vennlig runde rollespill går veldig galt når gruppen kommer seg inn i en forlatt fabrikk, hvor en rekke mystiske hendelser gjør at mørke krefter våkner til live i dem.
Ferske episoder ute
8.3
Action, Animasjon, Barn, Eventyr, Science Fiction

Star Wars: The Bad Batch

Disney+
Star Wars: The Bad Batch er en amerikansk animasjonsserie som en del av Star Wars-serien, og er både oppfølger og spin-off fra serien Star Wars: The Clone Wars. Om en gjeng krigere som motsetter seg ordren om å drepe jedi.
8.3
Drama, Komedie

Hacks

En legendarisk komiker blir mentor for en utfryst 25 åring.

De beste nye seriene fra 2021

Bruk vårt avanserte seriesøk for å se hvilke serier som er høyest rangert i 2021.

Annonse

Relevante nyheter

Masters of the Universe: Revelation leker med ild

Masters of the Universe: Revelations hever flere rollefigurer til et nytt nivå, men seriens hovedperson Teela mangler modenheten til å heve serien.

Ukens premierer uke 29, 2021: Turner & Hooch med oppfølgerserie

Turner & Hooch og en ny serie om He-Man er blant ukens høydepunkter på TV, strømming og kino.

2 KOMMENTARER

  1. elevrådets karakter er basert på 42 stemmer. Mens alian resident er basert på over 18.000 stemmer. Er ikke det litt greit å se på antall stemmer. Jeg har vanskelig for å tro at alle de norske serier som ligger her virkelig holder et så høyt nivå når flere har stemt. Vi får se.

    • Listen oppdaterer seg hele tiden ut ifra score, så du har helt rett, det er ikke sikkert noen av disse seriene ligger her om en uke / en måned / et år, etter at flere stemmer kommer inn. Ting kan raskt endre seg, så her har vi en konstant oversikt over hvor landet ligger, akkurat nå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Disney+
8.5
Fornyet

Loki

X
X
X