2021: De beste nye seriene ifølge IMDB-brukerne

-

Jakter du på nye gode serier? Sjekk ut hva IMDB-brukerne rangerer høyest.

Vår oversikt oppdateres fortløpende, i årets første par uker vil den åpenbart bare inneholde en håndfull serier. Men med flere titalls nye serier i januar kan du forvente deg at listen raskt fylles opp, så her kan du holde oversikt. Sjekk gjerne 2020-listen mens du venter på at denne fylles opp.

I starten av året setter vi en grense på de 10 høyeste rangerte, utover året snevrer vi inn til å inkludere alle serier som har over 8.0 i snitt i databasene til IMDB. Vår oversikt viser deg også hvor du kan se serien i Norge. Du finner ytterligere informasjon inne på seriesidene.

Vi tar utgangspunkt i serier som har internasjonal premiere i 2021. Flere serier som kommer på norske TV-kanaler og strømming først i 2021 har hatt premiere i andre land før den tid, derfor vil de mangle her.


De beste nye seriene fra 2021:

Arcane

Netflix
Action, Animasjon, Eventyr
9.0
Alle legender har en start. League of Legends får endelig en bakhistorie til noen av sine ikoniske karakterer, presentert på en kunstnerisk måte som vil ta pusten fra deg. Vi følger Jinx og Vi, to søstre på hver side av en krig mellom to byer, og Victor og Jace, som holder en avsløring bak ryggen som vil endre verden for alltid.

1883

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Western, Periodedrama
8.8
Forløper til TV-serien Yellowstone. Vi følger Dutton-familiens ferd gjennom Amerika på jakt etter et landområde å slå seg ned på.

It’s a Sin

HBO Max, Strim
Drama, Komedie, Periodedrama
8.7
Den femdelte serien er satt fra 1981 til 1991 i London, og skildrer livene til fem homofile gutter som jobber seg gjennom den krevende tiden som var HIV / AIDS-krisen i Storbritannia.

Invincible

Amazon Prime Video
Action, Animasjon, Superhelt
8.7
17 år gamle Mark Grayson er som ungdom flest, med unntak av at faren er planetens mektigste superhelt. Når Mark begynner å utvikle lignende krefter oppdager han at farens historie ikke er helt slik han trodde.Serien er basert på The Walking Dead-skaper Robert Kirkmans verk og er beregnet for et voksent publikum.

Rabalder

NRK TV
Barn
8.6
I en liten bygd under nordlyset har en vennegjeng endelig blitt gamle nok til å slippe unna foreldrenes konstante tilsyn. Med stor iver, en genuin galskap og ønske om frie tøyler til å gjøre akkurat som de vil, møter de sin rake motsetning i den gretne, grådige, grunneieren Dag som forsøker alt han kan for å ha kustus på barna.
Ferske episoder ute

Dopesick

Disney+
Drama
8.6
Drama som går i dybden på USAs utfordringer med avhengighet.

Mare of Easttown

HBO Max, Strim
Drama, Krim, Miniserie
8.5
Det er ikke lett å være detektiv i en by der alle kjenner alle. Mare, spilt av Kate Winslet, opplever raskt at livet raser sammen når hun ikke klarer å finne en jente som forsvinner hjemmefra. Hun skal balansere et vennskap med moren samtidig som hun kjenner mistenkte og pårørte, i en liten by hvor det hviskes om hverandre rundt hver en sving.

Young Royals

Netflix
Drama
8.5
Svensk serie om en forelsket prins som prøver å leve et så normalt liv som mulig i mobil- og instagram's verden hvor alle ser alt.

Blackport

Drama
8.5
Harpa utnytter en tragisk ulykke til å skape et nytt fiske-imperium på Island i kjølvannet av at fiskekvoter ble innført på midten av 80tallet.

Hometown Cha-Cha-Cha

Netflix
Drama, Romanse
8.4
En tannlege fra storbyen starter sin egen praksis i en liten landsby, hvor hun møter sin rake motsetning.

Maid

Netflix
Drama, Miniserie
8.4
Alex er på rømmen fra et emosjonelt og fysisk voldelig forhold, og tar en jobb som husholderske i håp om å gi datteren Maddy et bedre liv.

Time

Drama, Spenning, Thriller
8.3
Mark soner en dom for å ved et uhell ha drept en mann. Han sliter med samvittighetskvaler og akter å sone dommen på eksemplarisk vis. Han blir venn med fengselsvokteren Erik. Når en farlig medfange oppdager hans svakhet blir han tvunget til et valg mellom sine prinsipper og å beskytte familien sin.

Dexter: New Blood

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Krim, Thriller
8.3

Dexter Morgan lever nå et nytt liv langt unna Miami, hvor han ikke lenger gir etter for sin drapslyst. Men kan det vare? Oppfølgerserie til Dexter.

Fornyet

Mayor of Kingstown

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Krim, Thriller
8.3
McLusky-familien flytter makt i en by som er preget av rasisme og korrupsjon.

Leverage: Redemption

Action, Drama, Krim
8.3
En kjempe, en tyv, en hacker, et tekgeni og flere andre leverer en helt spesiell tjeneste når noen trenger hjelp, med en helt egen evne til å....overbevise... i kampen mot urettferdighet.
Ferske episoder ute

Maya and the Three

Netflix
Action, Animasjon, Fantasy, Eventyr, Miniserie
8.2
Miniserien handler om krigerprinsessen Maya som rekrutterer tre legendariske krigere for å hjelpe henne til å redde menneskeheten.
Fornyet

Pørni

Allente, Strim, Viaplay
Drama, Komedie
8.2
Pørni forsøker å sjonglere barnas behov, sorgen over søsterens nylige bortgang, en håpløs eksmann, jobben i barnevernet, en far som ønsker å få mest mulig ut av "livets høst", samt sitt eget kjærlighetsliv.
Ferske episoder ute

Resident Alien

Allente, Strim, TV 2 Play
Drama, Eventyr, Komedie
8.2
Romvesenet Harry krasjlander på jorden. Han utgir seg for å være en småbylege i Colorado, mens han kjemper en intern moralsk kamp om oppdraget han er sent hit for å utføre.
Fornyet

Loki

Disney+
Action, Drama, Miniserie, Superhelt
8.2
Den populære skurken Loke, kjent fra Thor og Avengers-filmene, har fått sin egen serie. Tom Hiddleston spiller selvfølgelig den onde halvguden, som havner i trøbbel med tidspolitiet.

Let’s Eat

Netflix
Drama, Krim
8.2
En mat blogger kommer over en venn fra barneskolen som raskt viser seg å være hans erkefiende.

Hacks

HBO Max, Strim
Drama, Komedie
8.2
En legendarisk komiker blir mentor for en utfryst 25 åring.

Abbot Elementary

Disney+
Komedie
8.2
En gruppe dedikerte lærere og en lettere tonedøv rektor samles på en offentlig skole i Philadelphia hvor de, med alle odds mot seg, er fast bestemt på å hjelpe elevene til å oppnå suksess.
Ferske episoder ute

Decoupled

Netflix
Drama, Komedie
8.2
En forfatter og hans kone avslører at de skal skille seg, det ender opp med å avdekke andre absurde forhold i deres liv.
Ferske episoder ute

Heels

Allente, Strim, TV 2 Play
Drama
8.1
To brødre må i ringen innta rollene som rivaler som kjemper om arven etter sin far. Livet i og utenfor ringen er ikke alltid enkelt å forene for de involverte i familiebedriften Duffy Wrestling Association.

Tunna blå linjen

NRK TV
Drama, Krim
8.1
Svens politidrama om seks betjenter som prøver å balansere på den tynne linjen mellom privatliv og jobb. De er imidlertid veldig forskjellige mennesker, som skal oppføre seg som én enhet, og det er ikke alltid lett når meninger og holdninger gnisser.

Scenes From a Marriage

HBO Max, Strim
Drama
8.1
Inspirert av Ingmar Bergmans film med samme navn følger vi denne ikoniske fremvisningen av kjærlighet, hat, lyster, troskap, ekteskap og skilsmisse, gjennom øynene til et vanlig ektepar.
Ferske episoder ute

Law School

Netflix
Drama
8.1
Sør Koreansk serie. En professor ved Hankuk-universitet blir funnet død, noe som leder til at elevene hans må gjøre sitt beste for å bevise at den mistenkte for mordet er uskyldig.

WandaVision

Disney+
Action, Drama, Komedie, Science Fiction, Superhelt
8.0
Hva er det som har skjedd med Scarlet Witch og Vision, de to superheltene som vi ble kjent med i Avengers-filmene? Denne mystiske serien er både en hyllest til tidligere tiårs sjangere, frister med Twin Peaks-stemning og lover å ha en stor påvirkning på Marvel Cinematic Universe (MCU).
Ferske episoder ute

Bête Noire

NRK TV
Drama, Krim
8.0
16 år gamle Jeremy tar livet av alle på skolen før han tar selvmord. Hans mor forsøker å forstå hvordan hennes sønn, som tilsynelatende levde et problemfritt liv, kunne begå en slik grusom handling.
Fornyet

Reservation Dogs

Disney+
Komedie
8.0
Når disse innfødte tenåringene ikke bekjemper kriminalitet, så utfører de det selv.
Ferske episoder ute

Squid Game

Netflix
Skrekk, Spenning, Thriller
8.0
456 fattige personer melder seg for en potensiell dødelig konkurranse med en stor pengepremie.
Ferske episoder ute

Yellowjackets

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Spenning, Thriller
8.0
Et lag med talentfulle jentefotballspillere fra videregående skole blir revet med i en fly ulykke dypt inne i villmarken i Ontario.
Ferske episoder ute

Aranyak

Netflix
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.0
Politiske intriger, personlige agendaer og myter om monstre kommer til overflaten når to politibetjenter med veldig forskjellige metoder må navigere gjennom et nett av mistenkte etter et uforklarlig drap.
Ferske episoder ute

Venga Juan

HBO Max, Strim
Komedie
8.0
Juan Carrasco er nå styremedlem i et stort selskap, etter at han er ferdig som minister. Dette er en oppfølgerserie til Vota Juan og Vamos Juan.

De beste nye seriene fra 2021

Bruk vårt avanserte seriesøk for å se hvilke serier som er høyest rangert i 2021.

Relevante nyheter

Tim Burton’s Wednesday er på Netflix! And it is goood!

Episoden "Wednesday's Child is full of Woe" kickstarter denne...

Serie- og sesongpremierer i november 2022

Høsten runder av med sesongstart for populære serier som Yellowstone, Dead to Me og The Crown.

2 KOMMENTARER

  1. elevrådets karakter er basert på 42 stemmer. Mens alian resident er basert på over 18.000 stemmer. Er ikke det litt greit å se på antall stemmer. Jeg har vanskelig for å tro at alle de norske serier som ligger her virkelig holder et så høyt nivå når flere har stemt. Vi får se.

    • Listen oppdaterer seg hele tiden ut ifra score, så du har helt rett, det er ikke sikkert noen av disse seriene ligger her om en uke / en måned / et år, etter at flere stemmer kommer inn. Ting kan raskt endre seg, så her har vi en konstant oversikt over hvor landet ligger, akkurat nå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

Annonse

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Allente, SkyShowtime, Strim
8.8
Allente, Strim, Viaplay
7.1