Annonse

2021: De beste nye seriene ifølge IMDB-brukerne

-

Annonse

Jakter du på nye gode serier? Sjekk ut hva IMDB-brukerne rangerer høyest.

Vår oversikt oppdateres fortløpende, i årets første par uker vil den åpenbart bare inneholde en håndfull serier. Men med flere titalls nye serier i januar kan du forvente deg at listen raskt fylles opp, så her kan du holde oversikt. Sjekk gjerne 2020-listen mens du venter på at denne fylles opp.

I starten av året setter vi en grense på de 10 høyeste rangerte, utover året snevrer vi inn til å inkludere alle serier som har over 8.0 i snitt i databasene til IMDB. Vår oversikt viser deg også hvor du kan se serien i Norge. Du finner ytterligere informasjon inne på seriesidene.

Vi tar utgangspunkt i serier som har internasjonal premiere i 2021. Flere serier som kommer på norske TV-kanaler og strømming først i 2021 har hatt premiere i andre land før den tid, derfor vil de mangle her.

8.7
Drama, Komedie, Periodedrama

It’s a Sin

HBO Nordic, Strim
Den femdelte serien er satt fra 1981 til 1991 i London, og skildrer livene til fem homofile gutter som jobber seg gjennom den krevende tiden som var HIV / AIDS-krisen i Storbritannia.
8.7
Action, Animasjon, Superhelt

Invincible

Amazon Prime Video
17 år gamle Mark Grayson er som ungdom flest, med unntak av at faren er planetens mektigste superhelt. Når Mark begynner å utvikle lignende krefter oppdager han at farens historie ikke er helt slik han trodde.Serien er basert på The Walking Dead-skaper Robert Kirkmans verk og er beregnet for et voksent publikum.
Ferske episoder ute
8.6
Drama, Miniserie

Maid

Netflix
Etter å ha rømt fra et voldelig forhold finner en ung mor jobb som renholder, mens hun kjemper for å forsørge sitt barn.
8.6
Drama

Elevrådet

NRK TV
De er skolens folkevalgte, men sporer fort av oppgavene sine med å f.eks samle penger til organisasjonen eller ordne egen garderobe for trans-elever, når ting som at vaktene på russekroen slipper inn mindreårige eller det er kommet ny kjekk gymlærer.
8.6
Drama

Young Royals

Netflix
Svensk serie om en forelsket prins som prøver å leve et så normalt liv som mulig i mobil- og instagram's verden hvor alle ser alt.
8.5
Drama, Krim, Miniserie

Mare of Easttown

HBO Nordic, Strim
Det er ikke lett å være detektiv i en by der alle kjenner alle. Mare, spilt av Kate Winslet, opplever raskt at livet raser sammen når hun ikke klarer å finne en jente som forsvinner hjemmefra. Hun skal balansere et vennskap med moren samtidig som hun kjenner mistenkte og pårørte, i en liten by hvor det hviskes om hverandre rundt hver en sving.
Fornyet
8.5
Action, Drama, Miniserie, Superhelt

Loki

Disney+
Den populære skurken Loke, kjent fra Thor og Avengers-filmene, har fått sin egen serie. Tom Hiddleston spiller selvfølgelig den onde halvguden, som havner i trøbbel med tidspolitiet.
8.4
Drama, Spenning, Thriller

Time

Mark soner en dom for å ved et uhell ha drept en mann. Han sliter med samvittighetskvaler og akter å sone dommen på eksemplarisk vis. Han blir venn med fengselsvokteren Erik. Når en farlig medfange oppdager hans svakhet blir han tvunget til et valg mellom sine prinsipper og å beskytte familien sin.
8.3
Drama, Komedie

Pørni

Strim, Viaplay
Pørni forsøker å sjonglere barnas behov, sorgen over søsterens nylige bortgang, en håpløs eksmann, jobben i barnevernet, en far som ønsker å få mest mulig ut av "livets høst", samt sitt eget kjærlighetsliv.
8.3
Drama, Komedie

Hacks

En legendarisk komiker blir mentor for en utfryst 25 åring.

De beste nye seriene fra 2021

Bruk vårt avanserte seriesøk for å se hvilke serier som er høyest rangert i 2021.

Relevante nyheter

Ukens serie- og sesongpremierer uke 43, 2021: Chucky inntar Halloween-helgen

Nærmere et dusin nye serier, en håndfull seriepremierer og rundt 30 serier som er ute med nye episoder. Vi gir deg oversikten.

Dette kommer på Netflix i november 2021

Narcos: Mexico er tilbake med ny sesong og actionkomedien Red Notice har tre av Hollwoods hotteste stjerner. Sjekk hva som kommer på Netflix her!

2 KOMMENTARER

  1. elevrådets karakter er basert på 42 stemmer. Mens alian resident er basert på over 18.000 stemmer. Er ikke det litt greit å se på antall stemmer. Jeg har vanskelig for å tro at alle de norske serier som ligger her virkelig holder et så høyt nivå når flere har stemt. Vi får se.

    • Listen oppdaterer seg hele tiden ut ifra score, så du har helt rett, det er ikke sikkert noen av disse seriene ligger her om en uke / en måned / et år, etter at flere stemmer kommer inn. Ting kan raskt endre seg, så her har vi en konstant oversikt over hvor landet ligger, akkurat nå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X