Frasier Crane kommer tilbake

-

Annonse

Kelsey Grammer skal nok en gang spille Frasier Crane i en. Den nye serien kommer på Paramount+.

Det er Deadline som melder om returen av den ikoniske psykologen Frasier Crane. Rollefiguren dukket først opp i komiserien Cheers‘ tredje sesong i 1984. Da Cheers tok slutt i 1993 fortsatte hans historie i spin-off serien Frasier og dukket også opp i Wings. David Hyde Pierce, Jane Leeves, Peri Gilpin og avdøde John Mahoney hadde faste roller i Frasier. I 2004 tok serien slutt.

De siste årene har Kelsey Grammer forsøkt å blåse liv igjen i rollefiguren. Nå har han altså lykkes. Det er ikke avklart om noen av de øvrige rollefigurene fra Frasier eller Cheers blir med i den nye serien, men i følge Deadline er Hyde Pierce ønsket av studioet.

I vår kommer Paramount+ til Norge. Frasier og Cheers er ventet å bli del av tjenestens tilbud, såfremt eksisterende lisensavtaler ikke kommer i veien. Strømmetjenesten satser på å bli en av de ledende tjenestene ved siden av Netflix, Disney+, HBO Max og Amazon Prime Video.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama
Kommer på Netflix

Ethos

Drama, Romanse
Kommer på Viaplay

Søstre

X
X
X