Sarah Michelle Gellar. Foto: The WB
Sarah Michelle Gellar. Foto: The WB
Annonse

Responsen lar ikke vente på seg etter at Charisma Carpenter gikk ut med sterke anklager mot Buffy-skaper Joss Whedon. Nå har også Buffy-stjernen Sarah Michelle Gellar uttalt seg i ordelag som vanskelig kan tolkes som annet enn støtte til Carpenter.

– Mens jeg er stolt over at mitt navn er assosiert med Buffy Summers ønsker jeg ikke å for alltid bli assosiert med Joss Whedon, skriver hun i en uttalelse på Instagram, gjengitt blant annet av Variety. Hun uttaler sin fulle støtte til alle som har opplevd overgrep og skriver at hun er «stolt over de for å snakke ut».

Selv ønsker hun ikke å uttale seg mer om saken på nåværende tidspunkt.

Joss Whedon har enda ikke kommentert anklagene eller svart på henvendelser fra pressen. Anklagene skjøt for alvor fart etter at Justice League-skuespiller Ray Fisher sommeren 2020 hevdet det ble et giftig arbeidsmiljø da Whedon overtok registolen på storfilmen.

Screenrant har en detaljert gjennomgang av anklagene som er fremmet mot Whedon de siste årene.

Annonse
Annonse