Risk. Foto: Hasbro
Risk. Foto: Hasbro

House of Cards-skaper Beau Willimon gjør terningkast-drama til TV-serie. For klassikeren Risk skal nå bringes til en skjerm nær deg.

Hvem har vel ikke spilt Risk, brettspillet hvor du ryggdolker kompisen din for å invadere Afrika via Sør-Amerika? Våpenhviler er tross alt oppskrytt! Men nå ble jeg litt nostalgisk her (til alle eks-venner, jeg beklager ikke min vinnervilje).

Det over 60 år gamle brettspillet skal på et eller annet vis danne grunnlag for en ny serie fra ingen ringere enn House of Cards-skaper Beau Willimon. Han gjorde det jo storveis med Netflix-originalen (jeg er fortsatt veldig happy med å (trolig) være den første i verden til å publisere en anmeldelse av House of Cards i sin tid), og her ligger jo alt til rette for en rekke terningkast-ordspill til forargelse for stakkars lesere.

Det er Hasbro som sitter på rettighetene til brettspillet og nå håper at en serie kan gi de enda mer buckazoids i kassen. Hasbro eier eOne, som har inngått avtale med Willimon. De har visst også en film basert på Monopol under utvikling.

eOne har på seriefronten vært involvert enten som produsert eller distributør av Bitten, Criminal Minds, Designated Survivor, Private Eyes og The Rookie. De stod for den internasjonale distribusjonen av AMC-serier frem til 2019.

Annonse

Risk ble skapt av Albert Lamorisse i 1957 og siden har hundretusener sikret seg verdensherredømme via spillet. Hvor serien eventuelt ender opp i Norge er umulig å si i skrivende stund.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer