Dette kommer på Viaplay i januar 2021

Starz-serier fortsetter innflyttingen på Viaplay, som snart også vil inkludere strømmetjenesten StarzPlay

Serieutskiftning

I januar forsvinner flere serier, blant annet The Orville, Bones, Glee, 24, The Shannara Chronicles, Last man Standing og Outsiders. Vi er spent på om noen av de, spesielt Fox-seriene, dukker opp på Disney+ når de utvider tjenesten sin i februar.

Da er det godt for Viaplay-kunder at det fylles på med andre serier. Spesielt fra selskapet Starz, kjent for kvalitetsserier som Outlander, Spartacus og Black Sails. Viaplay blir eksklusiv leverandør av nye Starz-serier i Norden, etter hvert vil også kunder få tilgang til strømmetjenesten Starzplay via Viaplay. Det betyr tilgang til Starz-biblioteket.

Starz er i USA ansett som konkurrent til HBO og Showtime, fordi de tilbyr kvalitetsserier til et voksent publikum. Ofte med høy aldersgrense, da kanalen ikke er underlagt samme restriksjoner som annonsedrevne kanaler.

The Dresden Files. Foto: Starz
2007-serien The Dresden Files er blant det nye arkiv-tilbudet til Viaplay. Foto: Starz

I første omgang er utrullingen av Starz-serier startet forsiktig, med noen eldre serier som flere seere nok allerede kjenner godt til. Black Sails sesong 1 kom i desember og nå i februar følger Viaplay opp med sesong 2. Det er en håndfull andre avsluttede Starz-serier, blant annet kultklassikeren Party Down og den høyt rangerte Flesh and Bone.

For Outlander-fans som drømmer om en spin-off vil det i så fall bli Viaplay som blir hjemmet til den (ingenting er annonsert der), i mellomtiden kan seere glede seg til nye serier som Power spin-off, The Continental og Heels som er planlagt for de neste par årene.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på Viaplay i januar 2021:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Boss er helt sjef!

Frasier er død, lenge leve Tom Kane! Den nye Starz-serien trollbinder med serien om en absolutt livsfarlig og rabiat borgermester i Chicago.

Fortsett å lese

Annonse

Få tilgang til Disney+ her

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer

Følg oss

Annonse

Annonse

Se juleklassikerne på Disney+. Klikk her!

X
X
X