Dette er nytt på HBO Nordic i januar 2021

Etter måneder med forsinkelser begynner nå HBO Nordics innkjøpte amerikanske serier å rulle og gå igjen.

Ny Batwoman

Batwoman. Foto: The CW
Batwoman. Foto: The CW

HBO Nordic er hjemmet til flere av seriene fra The CW, en kanal som ble hardt rammet av koronapandemien. Samtlige serier ble stanset og flyttet til nyåret, noe som gjorde høstens sendeskjema rimelig tynt. Noe som også ble merkbart for HBO Nordic-abonnenter.

Nå er ventetiden over for flere av seriene, med nye sesonger av Legacies, All American og Batwoman på vei. Sistnevnte blir med en ny i rollen som superhelten, fordi Ruby Rose forsvant ut i en noe kaotisk hendelse. Javicia Leslie sikret seg rollen som hennes arvtager.

Hva mer kan vi se frem til? Det er nok en spesialepisode av Euphoria, det er den foreløpige sesongfinalen av The Walking Dead og den nye lovende dramaserien It’s a Sin. Sistnevnte handler om AIDS-epidemien og er en vi er svært spent på her i Serienytt. Nye episoder av fjorårets premierer Your Honor, 30 Coins og The Stand er også aktuelle. Du finner fullstendig oversikt nedenfor.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på HBO Nordic i november 2020:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Annonse

Få tilgang til Disney+ her

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer

Følg oss

Annonse

Annonse

Se juleklassikerne på Disney+. Klikk her!

X
X
X