Riverdale sesong 2, del 2
Riverdale. Foto: The CW

Koronapandemien har skapt hodebry for amerikanske kanaler, som tvinges til å tenke nytt når sendeskjemaet skal settes sammen. The CW har valgt å flytte høstens premierer til januar 2021.

Riverdale i januar, Supergirl til våren

The CW er kanalen bak populære serier som The Flash, Riverdale, og Supergirl. Alle produksjoner er for tiden stanset på grunn av pandemiens herjinger. Fans må nå vente til tidligst januar 2021 for nye sesonger av kanalens serier.

I tillegg blir premierene av de nye seriene Walker og Superman & Lois satt til samme måned. Serier som forventes å ha premiere på ny sesong i januar er Riverdale, The Flash, All American, Black Lightning, Nancy Drew, Batwoman og Legacies.

Supergirl. Foto: The CW
Supergirl får en veldig lang pause, men det er ikke utelukkende på grunn av koronapandemien. Stjernen Melissa Benoist er gravid. Foto: The CW

Supergirl, Dynasty, Charmed, Roswell, New Mexico, In the Dark og Legends of Tomorrow har planlagt premiere våren 2021.

Premieredatoene forutsetter at produksjonene kan starte opp igjen til høsten.

Rammer HBO Nordics høst-tilbud

I Norge er seriene spredt utover ulike strømmetjenester, men de nyere CW-seriene sendes som regel først på HBO Nordic – med enkelte unntak som Nancy Drew. T

he CW er, i likhet med HBO, eid av TimeWarner og det ser ut til at det i økende grad er HBO Nordic som blir The CW-serienes norske hjem – selv om dette kan variere da produksjons- og distribusjonsselskap varierer fra serie til serie.

For Netflix er det Riverdale, Black Lightning og Legends of Tomorrow som blir forsinket, mens C More og TV 2 Sumo-abonnenter må vente lenger på ny sesong av Nancy Drew.

Annonse

Du kan sjekke ut trailere, hvor seriene går og premieredatoer på de ulike seriesidene – som du kommer til ved å klikke på seriens navn.