The Flight Attendant er fornyet med sesong 2 av HBO Max

Annonse

Kaley Cuoco-serien The Flight Attendant blir likevel ikke en miniserie. HBO Max har bestemt seg for å satse videre på den humoristiske thrillerserien.

HBO Max, som overtar stafettpinnen etter HBO Nordic neste høst, satser tungt på nytt innhold for å holde seg relevant i kampen mot Netflix, Disney+ og andre strømmetjenester. Trekkplasteret The Flight Attendant gir strømmetjenesten derfor ikke slipp på med det første, selv om det opprinnelig var planen.

Serien handler om et kabinpersonale som ender opp i en drapssak. Den er basert på boken med samme navn fra Chris Bohjalian. Michiel Huisman, Michelle Gomez, T.R. Knight, Colin Woodell, Merle Dandridge, Rosie Perez og Zosia Mamet spiller også i serien, som er skapt av Steve Yockey.

Første sesong ble nylig avsluttet og serien skal ha økt seertallene fra uke til uke. Den har helt kurante 7.2-snittkarakter på IMDb.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X