The Crown og Outlander-teamet lager TV-drama om Rolling Stones

Annonse

I Norge og Storbritannia herjer diskusjoner om hvor fiktive dramaserier om de kongelige skal få lov til å være. Snart kan musikkelskere bli med i diskusjonen, for en serie om Rolling Stones kommer på amerikanske FX.

FX har en Alien-serie på vei, men de skyr ikke unna å også dramatisere virkeligheten. Den ikoniske rockegruppens skal utforskes i en serie over to sesonger, og det ser ikke ut til at gruppen har noe imot det. Fordi de har tillat produksjonsselskapet å anvende musikken deres.

Det er ikke hvem som helst som skal stå for produksjonen. Det er Left Bank Pictures, teamet bak Netflix-serien The Crown og Outlander, som får ansvaret, med forfatter Nick Hornby til å føre pennen. To sesonger er planlagt i det som beskrives som en «limited series».

Rolling Stones-vokalist var for noen år siden involvert i HBO-serien Vinyl, som ikke fikk mer enn en sesong.

I Norge har FX-serier normalt blitt vist først på HBO Nordic, men med utvidelsen av Disney+ er det ikke utenkelig at serien ender opp der. Det er ikke avslørt når vi kan vente serien, men vi vil anta det blir i 2022.

FX står bak serier som Justified, Sons of Anarchy og The Americans.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X