Fargo-skaperen lager Alien-serie

Kan den ende opp på Disney+?

Annonse

Noah Hawley er hyllet for sitt arbeid med seriene Fargo og Legion. Nå tar han fatt på Alien-merkevaren. Det er hans faste samarbeidspartnere FX som utvikler serien.

Nok en Hawley-suksess?

Dette er utvilsomt spennende nyheter, for Noah Hawley har rykte på seg for å ivareta integriteten og kvaliteten på velkjente merkevarer. Alien er forsøkt å blåse liv i flere ganger siden de episke Ridley Scott-filmene på 70- og 80-tallet. Totalt er seks filmer produsert.

Ridley Scott, mannen bak den første filmen, er i samtaler om å bidra som produsent. Han regisserte nylig de første episodene av HBO Max-serien Raised By Wolves, en serie som bør falle i god jord for fans av sci-fi og thrillere.

FX er kanalen bak klassikere som Sons of Anarchy, nevnte Fargo og Justified. Kanalsjef John Landgraf har vært en prominent person i underholdningsbransjen i en årrekke og det var også han som kunngjorde serien.

I Norge har seere først sett FX serier på HBO Nordic de siste årene, men med Disney-planene om å utvide Disney+, samt at HBO Nordic blir til HBO Max, er det høyst uvisst om dette samarbeidet fortsetter også i fremtiden.

Jorden kaller

Lite er kjent om serien, men historien skal være satt til jorden i en ikke alt for fjern fremtid. Ingen skuespiller eller regissør er kunngjort enda, det er heller ikke avslørt når vi kan forvente oss den nye serien.

Hawley kommer til å stå for manus, noe som ikke er uventet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X