November-premierer:

Ukens premierer uke 46: Industry på HBO Nordic, Gangs of London på TV 2 Sumo, The Blacklist på Viaplay og The Crown på Netflix

Annonse

Det er storslipp av nye serier og sesonger denne uken. Vi gir deg oversikten.

Årets beste actionserie?

TV 2 Sumo ser råsterk ut denne uken, for nå kan de friste med det britiske gangsterdramaet Gangs of London, som vår egen Vidar omtaler som «noe av det villeste han har sett» i månedens serietips.

Nye serier på TV 2 Sumo er blant annet Gangs of London. Foto: TV 2
Gangs of London. Foto: Sky/TV 2

Det er bare et av et flust med høydepunkt i en uke som teller nærmere 30 premierer. Storkanoner som The Crown (Netflix), The Blacklist (Viaplay) og Grey’s Anatomy (TV 2 Sumo) er også tilbake.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 46, 2020:

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
X
X
X