Ukens premierer uke 45, 2020: Hver gang vi møtes på TV 2, Romulus på HBO Nordic

Del nyheten

Jubileum, nye serier og nye filmer sikrer en begivenhetsrik uke med over 20 premierer. Vi gir deg oversikten.

Jubileum for Hver gang vi møtes

Et gjensyn med hele 29 artister venter i Hver gang vi møtes, som i sin tiende sesong dermed går vekk fra tidligere sesongers formel. Sesongen starter med åtte artister på gården, hvor noen nye dukker opp hver uke – mens andre drar hjem.

Først ut er Tshawe Baqwa, Silje Nymoen, Jan Eggum, Halvdan Sivertsen, Sigvart Dagsland, Cristel Alsos og Øyvind «Vinni» Sauvik.

Det blir ventelig et høydepunkt i en uke med over 20 premierer, blant annet den nye italienske serien Romulus på HBO Nordic. Du finner fullstendig oversikt nederst i artikkelen, hentet fra vår premierekalender.

Romulus. Foto: Sky Italia
Romulus er historisk drama som kommer på HBO Nordic. Foto: Sky Italia

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 45, 2020:

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse
X
X