Oversikt: Serievinteren 2020/21

Vinterguiden 2020/21

Sjekk vinterplanene

Høsten 2020 ga oss over 100 nye serier. Hvor mange nye serier kommer det til vinteren? Vi gir deg oversikt over både de nye seriene og hvilke serier som er tilbake med ny sesong.

Julemåneden desember blir stadig viktigere for strømmetjenestene, mens januar tradisjon tro er den måneden hvor flest leser om serier her på Serienytt. Vintermånedene er åpenbart en ypperlig tid til å kose seg med nye seriefavoritter.

Med rekordmange strømmetjenester, og enda flere på vei, er det ikke enkelt å få oversikt. Det er her vi kommer inn, for vårt mål er å hjelpe deg som best kan.

Serienytt-oversikten over vinterensnye serier og sesonger

Vi legger til bilder og annen informasjon om de nye seriene når dette blir frigitt av kanaler og strømmetjenester, med full oversikt over hvor de er bekreftet å komme (om seriene blir tilgjengelig i Norge). I oversikten finner du bilde, beskrivelse, hvor seriene kommer, hvilket land de kommer fra og hvilke sjangere de tilhører.

Planlagt sendetidspunkt for serier kan bli endret. For noen av seriene er det antatt at de sendes i sommer, men det kan også hende seriene blir flyttet til høsten. Vi tar utgangspunkt i perioden 1. desember 2020 – 28. februar 2021 i vår oversikt.

Ikke alle seriene vises nødvendigvis i Norge. Selv om vi i 2020 er prisgitt en rekke strømmetjenester betyr ikke det at alle seriene dukker opp i Norge. Noen kan også først bli vist her ved en senere anledning.

Serier som hadde premiere i november kan også strekke seg utover høsten. Sjekk vår oversikt over seriehøsten 2020 for mer informasjon om de seriene.

Alfa. Foto: TV 2
Alfa kommer på TV 2 Sumo. Foto: TV 2
  • Seriene som er/blir tilgjengelig i Norge er merket i oversikten. Slik får du enkelt oversikt over hvor serien går.
  • Klikk på «til serieside» for mer informasjon. Der finner du trailer (om tilgjengelig) og informasjon om bl.a. skuespillere og andre nyheter. Kanskje viktigst av alt: Du finner premieredato (der hvor den er tilgjengelig).
  • Nederst i artikkelen er også oversikt over kjente premièredatoer. Den er hentet fra vår populære premierekalender.

De nye seriene og sesongene som kommer høsten 2020

Nye serier

44

Antall serier så langt i oversikten. Antallet forventes å bli nærmere 100.

Premieredatoer

104

Kjente premièredatoer for nye serier og sesonger i Norge.

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
Annonse
X
X
X