Ukens premierer uke 44, 2020: Ny sesong av The Mandalorian på Disney+

Del nyheten

Valgmulighetene er rekordmange denne uken med storserie-premierer hos samtlige strømmetjenester. La oss ta en titt på alle premierene!

Strømmekamp!

Dette er ikke en enkel uke å holde seg til få strømmetjenester!

Se bare på dette her:

  • The Mandalorian sesong 2 på Disney+
  • Cryptid på Viaplay
  • On Becoming a God in Central Florida på Paramount+
  • Familien Lykke på NRK
  • Utopia på Amazon Prime Video
  • The Undoing på HBO Nordic
  • Suburra sesong 3 på Netflix

Det bør være noe for enhver smak, utfordringen er jo at seriene nå er spredt over stadig flere strømmetjenester. Hva skal du velge?

Truls og Helstrøm på farten igjen

Det har nok aldri vært mer nytt og spennende å sjekke ut som akkurat nå. Det er ikke bare de nye seriene og sesongene denne uken som frister, for fra før sendes jo alt flere godbiter hver uke.

Likevel vil det ikke forundre meg om humor-duoen Truls og Helstrøm kupper uken med ny sesong av Truls à la Hellstrøm på TV 2. Denne sesongen har duoen reist på tur i Norge med bobil.

Truls ala hellstrøm sesong 4. Foto: TV 2
Truls ala hellstrøm sesong 4. Foto: TV 2

På seriefronten er det nå tid for en av årets mest etterspurte premierer: The Undoing på HBO Nordic. Med selvelste Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollen.

The Undoing. Foto: HBO
The Undoing. Foto: HBO

Disney+ er også klar med høstens høydepunkt, for nå har norske seere tatt igjen USA og kan se ny sesong av The Mandalorian samtidig med amerikanerne.

Over 20 premierer

Totalt er det over 20 premierer denne uken, som du finner mer informasjon om nedenfor.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 44, 2020:

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

Ukesoversikt er normalt forbeholdt våre abonnenter, men denne uken er den åpen for alle.

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse