Ukens premierer uke 43, 2020: Atlantic Crossing på NRK, Lykkevika på Viaplay

Del nyheten

NRK og Viaplay har nye seriesatsinger på trappene denne uken, mens Netflix fortsetter å rulle ut premierer i høyt tempo.

Twin Peaks-stjerne i ny NRK-serie

Kyle MachLachlan er kjent for de fleste nordmenn gjennom minnerike roller i blant annet Twin Peaks, Desperate Housewives og Agents of S.H.I.E.L.D.. At NRK har sikret seg den populære skuespilleren i rollen som president Franklin D. Roosevelt i storsatsingen Atlantic Crossing vil nok sikre serien oppmerksomhet langt utover våre landegrenser.

Atlantic Crossing sesong 1. Foto: NRK
Atlantic Crossing sesong 1. Foto: NRK

Også Viaplay fortsetter sin imponerende satsing på egenproduksjoner. Denne uken er det klart for Lykkevika fra forfatter Camilla Läckberg, hvor det loves en modernisering av den klassiske såpesjangeren.

De to seriene er langt fra det eneste nye som kommer på TV og strømming denne uken, for totalt er det over 20 premierer på NRK TV, Viaplay, Disney+, Netflix og øvrige kanaler og strømmetjenester.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 43, 2020:

[arm_setup id=»1″ hide_title=»true» popup=»true» link_type=»link» link_title=»Klikk her for å bli abonnent» overlay=»0.6″ modal_bgcolor=»#000000″ popup_height=»auto» popup_width=»800″ link_css=»» link_hover_css=»»]

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse