Ukens premierer uke 42, 2020: Lenge leve revolusjonen på Netflix

Del nyheten

Netflix-serien La Révolution og HBO Nordics Bjørnstad er blant en håndfull nye serier denne uken. Totalt 20 premierer venter norske seere i uke 42.

Ny Aaron Sorkin-film

Aaron Sorkin er kjent for blant annet TV-serien Presidenten og manus til filmer som The Rock og The Social Network. Netflix sikret seg mannens tjenester for filmen The Trial of the Chicago 7, som kommer på fredag.

På seriefronten går det hett for seg med hele syv nye serier og fire returnerende serier. Bjørnstad på HBO Nordic er blant ukens absolutte høydepunkt.

Bjørnstad. Foto: HBO Nordic
Bjørnstad er ny HBO Nordic-satsing. Foto: HBO Nordic

Du kan lese mer om de ulike seriene, filmene og programmene i oversikten under, som er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 42, 2020:

[arm_setup id=»1″ hide_title=»true» popup=»true» link_type=»link» link_title=»Klikk her for å bli abonnent» overlay=»0.6″ modal_bgcolor=»#000000″ popup_height=»auto» popup_width=»800″ link_css=»» link_hover_css=»»]

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse