Dette kommer på HBO Nordic i oktober 2020

Del nyheten

Oktober ser ut til å bli en sterk måned for HBO Nordic, selv om flere populære serier er satt på vent.

Kvalitetsmåned

HBO Nordic er som de fleste strømmetjenester rammet av koronapandemien, først og fremst med at en håndfull innkjøpte serier fra The CW er utsatt til nyåret. Det gjelder blant annet Supergirl og Batwoman, som først er tilbake i 2021.

Det ser ikke ut til å ramme det helhetlige tilbudet nevneverdig. De mer lettfordøyelige seriene mangler gjerne, men det er spennende serier fra de mer tunge merkevarene som HBO og Showtime representerer.

Bjørnstad. Foto: HBO Nordic
Bjørnstad er en ny HBO Nordic-original fra Sverige. Foto: HBO Nordic

Det gjelder blant annet nye serier som The Good Lord Bird, The Undoing og Bjørnstad. Trailerne og skuespillerne som er tilknyttet de seriene gjør at det hype-nivået økes betraktelig.

The Good Lord Bird. Foto: HBO Nordic
Ethan Hawke ser strålende ut som en klin-kokos cowboy som ønsker å befri slaver i The Good Lord Bird. Foto: HBO Nordic

Godt mottatte serier som Fargo og Patria ruller også videre ut i måneden, etter sine september-premierer.

Dette fremstår derfor som en meget solid HBO Nordic-måned, til tross for at tilbudet er redusert i antall serier.

Nye actionsesonger

Hva mer venter? Blant annet ny sesong av Fear the Walking Dead, noe sier oss at verden-er-gått-under seriene kan få «en ny vår» denne høsten. En artig kuriositet er jo at forskning har kommet frem til at de som takler pandemien best er de med forkjærlighet for postapokalyptiske serier.

Her er det bare til å kaste seg over The Walking Dead-seriene (en tredje The Walking Dead-serie kommer også i høst, på Amazon Prime Video),

Norman Reedus overtar hovedrollen i The Walking Dead. Foto: AMC
Norman Reedus har overtatt hovedrollen i The Walking Dead, som er ute med sesong 10 på HBO Nordic i oktober. Sesongen er tidligere vist på Fox. Helt ferske episoder av Fear the Walking Dead kommer også. Foto: AMC

Andre (og trolig siste) sesong av Warrior kommer også. Cinemax har sluttet å lage serier, som betyr dårlig nytt den solide actionserien. Fansen får håpe på at moderselskapet HBO eller den nye amerikanske strømmetjenesten HBO Max ser verdien i serien, men foreløpig er det lite nytt å melde.

https://www.youtube.com/watch?v=Eo5vDnMKyKM
HBO Nordics promovideo for oktober.

HBO Nordic har også dokumentarer, Toonix-serier og Adult Swim-serier å by på, mer om de kan du lese i oversikten nedenfor.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på HBO Nordic i oktober 2020:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Annonse