Dette kommer på HBO Nordic i september 2020

Annonse

Endelig er det tid for ny sesong av Fargo! September byr også på en ny serie med Jude Law. Her er oversikten over alt som er nytt på HBO Nordic i september 2020.

Tid for utsatte serier

I september handler mye om lanseringen av Disney+, men for seerne som er glad i drama og komedie for et voksent publikum er HBO Nordic absolutt en tjeneste å sjekke ut. Det er i aller høyeste grad takket være to serier som i vår ble utsatt på grunn av koronapandemien.

Først og fremst er det fjerde sesong av Fargo, som er en av de absolutt beste dramaseriene du finner på strømming i Norge. Ventetiden har vært på over tre år!

Denne sesongen er det Chris Rock som har hovedrollen. Med seg har han en hærskare av kjente skuespillere. Blant annet Jason Schwartzman, Timothy Olyphant og Jack Huston får den vanskelige jobben med å matche de tre foregående sesongene.

Vi er optimister, for det er litt av et team satt sammen denne gangen – og det har vært nok av tid til å forberede en ny knallsesong fra serieskaper Noah Hawley.

Jude Law på en mystisk øy

28. september har Fargo sesong 4 premiere. Før det har Jude Law-serien The Third Day premiere, det er en serie med en fascinerende og unik fortellerstruktur. En mystisk øy står sentralt i historien.

Sam kommer til øyen med en tenåring han reddet fra å begå selvmord. I utgangspunktet var planen en kort tur for å ta jenten hjem, men mystiske hendelser får han til å bli på øyen.

Tre andre nye serier er HBO Europe-serien Patria, HBO-miniserien We Are Who We Are og satiren Coastal Elites. Sistnevnte er satire på livet under koronapandemien.

HBO Nordic har også en ny og en gammel Adult Swim-serie å by på, mer om de kan du lese i oversikten nedenfor.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på HBO Nordic i september 2020:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Seriehøsten 2020

Disney+ sørger for nok et alternativ for seriefrelste nordmenn. Se hva de, Netflix, NRK, TV 2, Viaplay, HBO Nordic, Amazon, Apple og TV-kanalene frister med i høst.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X