Suksessen vil ingen ende ta for den nostalgiske dramaserien. Netflix har valgt å fornye serien og avslører også når sesong 3 kommer.

Youtube ga opp seriesatsing

Cobra Kai forteller historien om Daniel og Johnny 30 år etter hendelsene i Karate Kid-filmen. Serien ble en kritikersuksess som fikk titalls millioner med seere da den kom på Youtube Premium i 2018.

Dette var en tid da Youtube satset på å ta opp kampen med Netflix og hadde over 40 serier planlagt. De drømmene lot seg ikke realisere og siden har Youtube satser mer på sin kjernevirksomhet som er brukergenerert innhold.

Et vellykket Netflix-oppkjøp

Det gjorde Cobra Kais fremtidsutsikter usikre. En andre og tredje sesong ble bestilt, men produksjonsselskapet Sony TV ble underrettet om at det ikke ville bli en fjerde sesong på Youtube. Sony søkte derfor etter et nytt hjem til serien.

Netflix var ikke vanskelig å be og blir seriens hjem for tredje og fjerde sesong. De to første sesongene ble gjort tilgjengelig i sommer og serien har toppet Netflix-listene, selv om serien har vært tilgjengelig på Youtube i to år.

Annonse

Cobra Kai sesong 3 premieredato

Tredje sesong av Cobra Kai kommer på Netflix 8. januar. Det kunngjorde strømmetjenesten med en egen teaser-video (ekstern lenke).

2021fre08jan09:00PremiereCobra Kai sesong 3Netflix09:00 Sjanger:Action,Drama

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer