Ukens premierer uke 40, 2020: Fargo, ny The Walking Dead-serie og Førstegangstjenesten

Del nyheten

Det er endelig tid for Førstegangstjenesten på NRK. Ventetiden er også over for korona-forsinkede serier som Fargo og The Walking Dead: World Beyond.

Syv nye serier

Fjerde sesong av Fargo er nok ukens høydepunkt for de fleste seriefrelste. Denne sesongen er det Hollywood-stjernen Chris Rock som inntar hovedrollen og kritikerne virker samstemte i sin dom over at serien fortsatt holder koken. Det skulle vel bare mangle etter nærmere tre års ventetid.

Emily in Paris. Foto: Netflix
Emily in Paris er en ny Netflix-satsing. Foto: Netflix

Om ikke dramaserien er noe for deg er det nok av annet nytt som kan friste, fra ny dokumentarserie på Apple TV+ til zombiedramaserie, romantikk i Paris og spenningsdrama på TV 2 Sumo.

Det er rundt 20 premierer denne uken, hvorav seks er nye serier. Du finner mer informasjon om hva, hvor og når i oversikten vår under.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 40, 2020:

[arm_setup id=»1″ hide_title=»true» popup=»true» link_type=»link» link_title=»Klikk her for å bli abonnent» overlay=»0.6″ modal_bgcolor=»#000000″ popup_height=»auto» popup_width=»800″ link_css=»» link_hover_css=»»]

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse