Ukens premierer uke 39, 2020: Norsk-ish på NRK, Enola Holmes på Netflix og superheltfilm på Disney+

Del nyheten

September-rekken av nye serier og filmer vil ingen ende ta, alle strømmetjenestene har nye storsatsinger ute denne uken.

Norsk-ish og Country-ish

NRK får nok å bryne seg på med sin nye serie Norsk-ish. Farmen (TV 2 ), dokumentarserien Country-ish (Netflix) og filmpremierer som Enola Holmes (Netflix) og Secret Society of Second-Born Royals (Disney+) gjør at valgene er mange denne uken.

Secret Societye of Second-Born Royals. Foto: Disney
Secret Societye of Second-Born Royals. Foto: Disney

Det er over 20 premierer denne uken, hvorav seks er nye serier. Du finner mer informasjon om hva, hvor og når i oversikten vår under.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 39, 2020:

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse
X
X