Room 104
Room 104

Etter forrige ukes storslipp venter nå en roligere uke hva gjelder nye serier. I stedet byr uken på nye sesonger, et nytt datingprogram, stand-up spesialer og nye dokumentarprogrammer.

Farvel til Room 104

Antalogiserien Room 104 er tilbake med det som blir seriens siste sesong. Serien sendes ukentlig fra lørdag av. Serieskaperne Mark og Jay Duplass har med det for første gang på lenge ingen aktiv serie under sine vinger, men de er begge travelt opptatt med både filmproduksjon og skuespill.

I 2016 var Mark Duplass på Nordiske Mediedager i Bergen. Han spiller i en episode av siste sesong av Room 104, nylig var han aktuell i The Morning Show Foto: Serienytt

Serien er en av mange godbiter som gjerne havner i skyggen av de rekordmange seriene som tilbys via strømmetjenestene. En annen serie som går under radaren til mange er Good Girls på Netflix, som også er ute med ny sesong denne uken.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Annonse

Premièrene i uke 30, 2020


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer