Brave New World. Foto: Steve Schofield/Peacock
Brave New World. Foto: Steve Schofield/Peacock

Det ramler inn nye serier på ulike strømmetjenester denne uken, blant annet storserien Cursed på Netflix og Brave New World på HBO Nordic.

Serie fra ny amerikansk strømmetjeneste

Peacock er en ny stor strømmetjeneste i USA som skal ta opp kampen med blant annet Netflix og Amazon Prime Video. I Norge har HBO Nordic sikret seg en av tjenestens flaggskip-serier. Brave New World er serieveadapsjon av den klassiske dystopisk romanen av Aldous Huxley.

Brave New World. Foto: Steve Schofield/Peacock
Brave New World. Foto: Steve Schofield/Peacock

Også TV 2 Sumo og NRK TV har nye serier å friste med, som du finner mer informasjon om i oversikten vår.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Annonse

Premièrene i uke 29, 2020


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer