Se stjernene fra Suits, One Tree Hill og Once Upon a Time i den første traileren for The Right Stuff

Del nyheten

Suits-stjernen Patrick J. Adams er snart tilbake på skjermen i en ny TV-serie om romkappløpet. Denne gang er det for Disney+ i The Right Stuff. Der har også One Tree Hill-skuespiller James Lafferty og Once Upon A Time-skuespiller Colin O’Donoghue roller.

USAs «første realityfamilie»

The Right Stuff handler om det som beskrives som «verdens første realityfamilie». En anti-nostalgisk fortelling om «Mercury Seven» og deres familier. «Mercury Seven» var syv utvalgte astrounauter for Mercury-prosjektet, som var det første amerikanske romprosjekt. Det startet i 1958 og varte til 1963 og var del av romkappløpets tidlige fase.

Boken med samme navn fra 1979, skrevet av Tom Wolfe, danner fundamentet for historien.

De syv astrounautene Scott Carpenter, Gordon Cooper, John Glenn, Gus Grissom, Wally Schirra, Alan Shepard og Deke Slayton ble alle nasjonale kjendiser.

The Right Stuff. Foto: National Geographic
The Right Stuff. Foto: National Geographic

Patrick J. Adams spiller John Glenn i serien. Øvrige spilles av Limitless‘ Jacke McDorman (Alan Shephard), Michael Trotter (Gus Grissom), James Lafferty (Scott Carpenter), Mad Mens Aaron Staton (Wally Chirra), Colin O’Donoghue (Gordon Cooper) og Micah Stock (Deke Slayton).

Kommer på Disney+

The Right Stuff var opprinnelig planlagt for National Geographic, som har utviklet og produsert serien i samarbeid med Appian Way Productions og Warner Horizon Television.

I mai ble det klart at serien flyttes til den nye strømmetjenesten Disney+, med planlagt premiere mot slutten av året. Disney+ kommer til Norge 15. september.

Det er fortsatt ikke helt avklart hvilke filmer og serier som blir tilgjengelig på Disney+ fra start av i Norge, da eksisterende lisensavtaler med kanaler og tjenester fortsatt kan være gjeldende. Serienytt kommer snart med fullstendig oversikt og Disney-kalender.

Annonse
X
X