Suits-stjernen Patrick J. Adams er snart tilbake på skjermen i en ny TV-serie om romkappløpet. Denne gang er det for Disney+ i The Right Stuff. Der har også One Tree Hill-skuespiller James Lafferty og Once Upon A Time-skuespiller Colin O’Donoghue roller.

USAs «første realityfamilie»

The Right Stuff handler om det som beskrives som «verdens første realityfamilie». En anti-nostalgisk fortelling om «Mercury Seven» og deres familier. «Mercury Seven» var syv utvalgte astrounauter for Mercury-prosjektet, som var det første amerikanske romprosjekt. Det startet i 1958 og varte til 1963 og var del av romkappløpets tidlige fase.

Boken med samme navn fra 1979, skrevet av Tom Wolfe, danner fundamentet for historien.

De syv astrounautene Scott Carpenter, Gordon Cooper, John Glenn, Gus Grissom, Wally Schirra, Alan Shepard og Deke Slayton ble alle nasjonale kjendiser.

The Right Stuff. Foto: National Geographic
The Right Stuff. Foto: National Geographic

Patrick J. Adams spiller John Glenn i serien. Øvrige spilles av Limitless‘ Jacke McDorman (Alan Shephard), Michael Trotter (Gus Grissom), James Lafferty (Scott Carpenter), Mad Mens Aaron Staton (Wally Chirra), Colin O’Donoghue (Gordon Cooper) og Micah Stock (Deke Slayton).

Annonse

Kommer på Disney+

The Right Stuff var opprinnelig planlagt for National Geographic, som har utviklet og produsert serien i samarbeid med Appian Way Productions og Warner Horizon Television.

I mai ble det klart at serien flyttes til den nye strømmetjenesten Disney+, med planlagt premiere mot slutten av året. Disney+ kommer til Norge 15. september.

Det er fortsatt ikke helt avklart hvilke filmer og serier som blir tilgjengelig på Disney+ fra start av i Norge, da eksisterende lisensavtaler med kanaler og tjenester fortsatt kan være gjeldende. Serienytt kommer snart med fullstendig oversikt og Disney-kalender.

The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
SA Carlsson
SA Carlsson
4 måneder siden

Netflix lager Witcher serie er vel ikke oppdatert nytt?

Vidar Daatland
Admin
4 måneder siden

Hei!

Det er en ny miniserie satt til før hendelsene i The Witcher-serien fra 2019.