Juni-premierer:

Disney+ kommer til Norge 15. september

Annonse

Disney har nå avslørt pris og lanseringsdato for strømmetjenesten Disney+.

Lanseringen har latt vente på seg i Norge, etter at amerikanerne kunne kose seg med Disney-klassikere, Marvel-superhelter og Star Wars-eventyr høsten 2019. Håper var våren, så ble sommeren nevnt som tidspunkt. Koronapandemien satt en stopper for de planene og lanseringen ble skjøvet på til høsten.

Nå er datoen klar. 15. september kommer Disney+ til Norge. Også Danmark, Sverige, Island, Finland, Belgia, Portugalg og Luxemburg får tilgang til tjenesten samme dag. Prisen blir 69,- kroner måneden. Det er også mulig å velge en årlig sum på 689,- kroner. Begge valgene gjør tjenesten til en av de aller billigste i Norge.

Blant nye serier er kritikerroste The Mandalorian, satt til Star Wars-universet. Flere storprosjekt er på vei.

Spent på hva som kommer på Disney+? Serienytt vil opprette egen kalenderside, seriedatabase-oversikt og guide for Disney+, slik vi også har for øvrige strømmetjenester.

Ofte stilte spørsmål om Disney+

Når kommer Disney+ til Norge?

Disney+ lanseres i Norge 15. september 2020

Hva koster Disney+?

Prisen for Disney+ er 69,- kroner måneden eller 689,- kroner for et år.

Hvilke filmer og serier vises på Disney+?

Disney+ vil vise filmer og serier fra Disney-arkivet. I tillegg til tidligere og kommende filmer og serier i Star Wars og Marvel-universet. Noen unntak vil det være, da innhold kan være lisensiert ut til andre tjenester i Norge.

Kommer Marvel-seriene til Netflix på Disney+?

Seriene Daredevil, Luke Cage, The Defenders, Iron Fist og Jessica Jones er Netflix-originaler som er eksklusiv for den tjenesten. Det er ikke kjent hvor lenge Netflix har eksklusive rettigheter. Disney kan først lage serier med de rollefigurene to år etter at serienes kanselleringsdato.

Vil Disney-innhold forsvinne fra Viaplay, Netflix og andre tjenester?

Noe Disney-innhold er tilgjengelig på andre tjenester, dette er styrt av tidligere inngåtte avtaler og det varierer når de avtalene utløper. Det er ikke avklart hvor eksklusive Disney+ ønsker å være for alt sitt innhold, men i utgangspunktet forventes det at nytt innhold først kommer der.

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Annonse
X
X
X