En hærskare av populære rollefigurer leder an når Disney+ håper å bli den foretrukne strømmetjenesten. Vi gir deg oversikten over Disney-originalene som er på vei eller planlegges.

Star Wars, Marvel og High School Musical

Det er kjente merkevarer som Marvel-superhelter og Star Wars som skal sørge for at kunder velger Disney+ når strømmetjenesten ankommer. Selskapet planlegger å lansere strømmetjenesten i slutten av 2019, men det kan bikke 2020 før den er klar i Europa.

Gjør deg klar for mer av Rogue Ones Cassian Andor (Diego Luna). Foto: Disney.

I EU skaper nye krav om en viss andel europeisk innhold utfordringer som gjør at vi kan måtte vente til 2020. Det er omfattende arbeid vedrørende rettigheter og for å imøtekomme nevnte krav som må unnagjøres før Europa-lansering kan bli en realitet.

Når strømmetjenesten er oppe og går vil Netflix, HBO Nordic, Amazon, Viaplay og TV 2 Sumo (samt kommende WarnerMedia og Apple-strømmetjenese) måtte forholde seg til at en ny gigant kjemper om abonnentene.

Seriene som planlegges for 2019 og 2020 på Disney+

Oversikten inneholder prosjektene vi vet om så langt. Den oppdateres fortløpende med ny informasjon.

I tillegg til de nye seriene vil selvfølgelig også eldre Disney-innhold bli tilgjengelig. Alt vil ikke nødvendigvis bli tilgjengelig fra første dag, da eksisterende avtaler med kanaler og strømmetjenester først må løpe ut tiden før serier og filmer blir tilgjengelig.

Nye serier ventes å bli bekreftet regelmessig frem mot lansering av strømmetjenesten.

Sjangerknapp
 • Alle
 • Drama (3)
 • Action (2)
 • Barn (2)
 • Animasjon (1)
 • Eventyr (1)
 • Komedie (1)
 • Musikal (1)
 • Science Fiction (1)
 • Superhelt (1)
 • Western (1)
Drama, Barn
Kommer på Disney+

High School Musical: The Musical

Den kyniske, men sjarmerende, Ricky har en djerv plan for å vinne tilbake sin eks-kjæreste. Han går på audition for hovedrollen i skolens produksjon av High School Musical.
Drama
Kommer på Disney+

Lizzie McGuire

Serien fortsetter historien om Lizzie McGuire, den populære Disney-serien fra 2001. Hilary Duff og øvrige skuespillere er tilbake i en historie som nå følger Lizzie i 30-årene.
Animasjon, Barn, Komedie
Kommer på Disney+

Monster’s Inc

Serie satt til det populære filmuniverset Monster’s Inc
Action, Superhelt
Kommer på Disney+

The Falcon and The Winter Soldier

Disney-eide Marvel Studios står bak serien om Bucky Barnes (Winter Soldier) og Falcon, som publikum ble kjent med i Captain America-filmene.
Action, Drama, Eventyr, Science Fiction, Western
FornyetKommer på Disney+
9.0

The Mandalorian

Handlingen i The Mandalorian foregår etter Imperiets fall og før fremveksten av "First Order" og følger en ensom revolvermann i de ytre delene av galaksen.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer