The Rookie. Foto: ABC
Annonse

Castle-stjernen Nathan Fillion er tilbake på norske skjermer, for The Rookie er klar for strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Serie fra 2018

The Rookie kom i 2018 på amerikanske ABC, men det har drøyet lenge med å finne et norsk hjem til actiondramaet. I USA er serien alt inne sin andre sesong.

Serien handler om John Nolan som er midt i 40-årene når han bestemmer seg for å satse på et nytt liv som politimann. Nathan Fillion har selv uttalt at serien tar for seg en virkelighet som er veldig reell for mange, for det er ikke lenger uvanlig at mennesker må starte på nytt i godt voksen alder.

I øvrige roller finner vi blant annet Richard T. Jones (Judging Amy), Alyssa Diaz og Afton Williamson.

Populær serie

The Rookie har gjort det bra i USA, både hos kritikere og publikum. Med en 8.0 karakter på nettstedet IMDb og over 8 millioner ukentlige seere ble den raskt fornyet med sesong 2, serien har også merket seg en oppsving i antall seere i sesong 2. I vår har seertallene steget til over 9 millioner ukentlige seere.

Annonse

Det er ABC som viser serien i USA, dette er nettverket bak populære serier som Lost og Nathan Fillions suksess-serie Castle, som her i Norge ble en veldig populær serie.

Castle ble avsluttet i 2016, side da har Fillion blant annet dukket opp i Netflix-seriene A Series of Unfortunate Events og Santa Clarita Diet.

Skuespiller med alvorlige anklager mot produksjonen

På settet ble det tumulter mellom sesongene etter at skuespiller Afton Williamson, som har en viktig rolle i første sesong, forlot serien. Selv hevder hun det var på grunn av diskriminering som ikke ble tatt seriøst nok, i tillegg til seksuell trakassering fra en som hadde gjesterolle på serien.

En gransking utført av et advokatfirma og firmaet EXTTI kom frem til at det ikke var hold i påstandene. Williamson hevder produsentene løy for å dekke over hendelsene.

The Rookie har premiere 8. april på TV 2 Sumo.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer