Annonse

Den helsprø komiserien A Series Of Unfortunate Events er tilbake på Netflix i mars.

Vi var særdeles godt fornøyd med sesong 1 og ser frem til nok en sesong med tørr og gjennomtenkt humor, når historien om de foreldreløse barna Violet, Klaus og Sonny.

Eventyret fortsetter for Baudelaire-barna i A Series Of Unfotrunate Events sesong 2. Foto: Netflix

Grev Olaf (Neil Patrick Harris) er selvfølgelig også tilbake for å skape harme og frustrasjon for de rike arvingene. Samtidig fortsetter barna sine egne undersøkelser for å finne ut årsaken til foreldrenes dødsfall, i tillegg til å avdekke mer om den hemmelige organisasjonen de var en del av.

Sesong 1 hadde premiere 13. januar. I mars ble serien fornyet for sesong 2 og kun en måned etter det ble det bekreftet at det også blir en tredje sesong. Sesong 2 vil basere seg på bok nummer 5, 6, 7, 8 og 9. Totalt 10 episoder er produsert. Det er to flere enn sesong 1. De resterende fem bøkene i bokserien vil danne grunnlaget for sesong 3.

 

Annonse

Nathan Fillion klar for sesong 2

Patrick Warburton er tilbake for å gi oss det narrative som Lemony Snicket. Nye skuespillere i sesong 2 inkluderer Nathan Fillion (Castle), Tonye Hale (Veep og Arrested Development), Sara Rue (Impastor), Lucy Punch (Bad Teacher) og Roger Bart (Desperate Housewives).

Et bilde av innspillingen av A Series Of Unfotrunate Events sesong 2. Foto: Netflix

For Nathan Fillion blir dette andre Netflix-serie i løpet av et år, han hadde også en gjesterolle i 2017-serien Santa Clarita Diet. Den er også ventet å komme tilbake i 2018. Fillion er også med i Syfy/Vimeo-serien Con Man sammen med Firefly-kollega Alan Tudyk og bidro nok en gang til spillserien Destiny.

Fillion vil spille Lemony Snickets bror Jacques Snicket. Roger Bart vil spille Nero, Lucy Punch vil spille Esme Squalor, Tony Hale vil spille Jerome Squalor og Sara Rue vil spille en bibliotekar.

Barry Sonnenfeld fortsetter i rollen som produsent for A Series Of Unfortunate Events. Malina Weissman, Louis Hynes, Presley Smith og K Todd Freeman er alle tilbake i sine respektive roller.

 

Første sniktitt

Annonseringen ble gjort av stjernen Neil Patrick Harris i rollen som Grev Olaf. Du kan se klippet her:

 

A Series Of Unfortunate Events er tilbake 30. mars

Premieren for sesong 2 blir 30. mars. Måneden er i skrivende stund ganske så tom for premierer, men Netflix har blant annet Love sesong 3 som kommer ut samme måned, mens det på C More blir tid for tredje sesong av Hap And Leonard.

A Series Of Unfotrunate Events sesong 2. Foto: Netflix

Du kan følge med på seriesiden for A Series Of Unfortunate Events for nyheter, premieredatoer og status.

Sjekk ut Netflix-kalenderen for flere kommende serier og sesonger. Abonnenter har også tilgang til oversikt over alle nye kommende serier her, i tillegg til oversikt over alle nye kommende sesonger.

Annonse