Annonse

Over 20 nye serier kommer på TV og strømming i april. Krim er den dominerende sjangeren i påskemåneden, det er også en thrillerserie som Cobra og en ny oppfølgerserie til Penny Dreadful.

Oversikten inneholder:

  • Premieredato
  • Hvor serien vises
  • Trailer
  • Beskrivelse
  • Bildegalleri

Oversikten oppdateres fortløpende. Noen premièredatoer blir tilgjengelig kun en uke eller to før de sendes, sjekk dermed innom her jevnlig for å holde deg oppdatert.

OBS! På grunn av koronapandemien foretas det flere endringer i sendeskjema. Vi merker serier som er utsatt på ubestemt tid med «utsatt» og serier som er flyttet til et nytt tidspunkt med «flyttet». Førstnevnte betyr at serien ikke blir sendt på det angitte tidspunktet, sistnevnte betyr at den datoen er ny – og at serien tidligere var satt opp på et annet tidspunkt.

Vi legger til premièredatoer fra alle kanaler og strømmetjenester i Norge. Merk at bilder og trailere kan mangle på enkelte av seriene, dette blir lagt til så fort de frigjøres av aktuell kanal eller strømmetjeneste.


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Annonse

BLI ABONNENT
 

Annonse