The Walking Dead-sesongfinalen utsettes

Innspillingen er ferdig, men sesongfinalen av The Walking Dead blir likevel utsatt på ubestemt tid. Produksjonsselskapet klarer ikke å fullføre post-produksjon av sesongen.

Annonse

Koronapandemien har alt medført at en rekke serier er utsatt på ubestemt tid. The Walking Dead var først antatt å slippe forsinkelser, fordi innspillingen er unnagjort.

Den gang ei, karantenetiltak og hjemmekontor skaper så store utfordringer at TV-kanalen AMC nå melder at den siste episoden er utsatt på ubestemt tid. Dermed blir episode 15 sesongfinalen til serien, som er fornyet. I Norge blir det som nå er den nye sesongfinalen sendt 6. april på Fox, ett døgn etter amerikansk førstegangsvisning.

AMC rammes hardt av utsettelsene og har alt utsatt premieren på den nye serien The Walking Dead: World Beyond og stanset innspilling av Fear The Walking Dead. Innspillingsstart av neste sesong til The Walking Dead er også utsatt.

Sjekk ut øvrige kategorier

Kommende episoder

Annonse

Relevante nyheter

The Walking Dead-serier: