10 anbefalte og populære dramaserier på NRK TV

Annonse

Har du planer om å endelig få sett de populære seriene på NRK TV som alle snakker om? Serienytt gir deg oversikten over dramaserier som vi mener er verdt ås jekke ut.

Vår anbefaling er basert på følgende kriterier:

  • Tilhører sjangeren drama.
  • Anbefalt av redaksjonen.
  • Sortert på popularitet.
  • Tilgjengelig på NRK TV.

Vi oppdaterer listen slik at den alltid inneholder de ti mest populære seriene, basert på dataene registrert i vår seriedatabase. Du finner ytterligere informasjon, som skuespillere, IMDb-karakter og trailer inne på seriesidene.

Ti anbefalte dramaserier på NRK TV:

Fornyet
8.2
Drama

Exit

NRK TV
Adam, William, Henrik og Jeppe er fire velstående menn som er del av finanseliten. For å få et avbrekk i hverdagen jakter de sppenning og tyr til vold og narkotika. De moralske grensene viskes stadig ut.
Fornyet
7.8
Drama, Periodedrama

Lykkeland

NRK TV
Vi følger fire unge mennesker i Stavanger samtidig som olje-eventyret starter. Handlingen er satt til 60- og 70-tallet. Serien er skrevet av Mette M. Bølstad (Nobel, Halvbroren). Budsjettet er på 96 millioner kroner.
8.3
Drama, Periodedrama

Poldark

NRK TV
Ross Poldark vender tilbake fra den amerikanske uavhengighetskrigen på slutten av 1700-tallet. Der venter nok av nye utfordringer.
8.1
Drama, Krim

Shetland

Discovery+, NRK TV
Krimserie basert på bøkene til Ann Cleeves. Vi følger etterforsker Jimmy Perez og hans kolleger, som løser kriminalsaker på Shetland. Serien er blant annet kåret til beste dramaserie i Storbritannia.
Ferske episoder ute
7.2
Drama, Krim

The Pembrokeshire Murders

NRK TV
En etterforsker gjenåpner to uløste drapssaker fra 80-tallet. Nye etterforskningsmetoder knytter drapene til en rekke nylige innbrudd. Inspirert av den sanne historien om seriemorderen John Cooper.
8.2
Drama, Krim, Spenning

The Fall

NRK TV
Stella Gibson sendes til Nord-Irland for å kontrollere en pågående etterforskning. Det blir raskt klart for henne at en seriemorder er løs. Gillian Anderson, kjent fra The X-Files, har hovedrollen som Gibson.
8.4
Drama, Krim, Periodedrama

Babylon Berlin

HBO Nordic, NRK TV
Basert på bokserien til tyske Volker Kutscher, følger serien den tyske etterforskeren Gereon Rath, som i 1929 blir sent til Berlin for å etterforske et nettverk av dop, sex, politiske intriger og mord.
8.5
Drama, Romanse

Normal People

NRK TV
Connell og Marianne komplisert forhold, vi følger de to gjennom skolegang og starten på karrieren.Serien er basert på Sally Rooneys bok ved samme navn.
7.4
Drama, Krim, Periodedrama

Miss Scarlet and the Duke

NRK TV
Skarp, vittig og i siste viktorianske skrik. Eliza Scarlet hamler opp med kjeltringer og konkurrenter i Londons mørke gater.
8.0
Drama

Heimebane

NRK TV
En nyopprykket fotballklubb satser friskt i øverste divisjon. Når lagets trener får et illebefinnende satser klubben på landets første kvinnelige trener for et herrelag.

Anbefalte serier

Vår oversikt inneholder hundrevis av serier som vi anbefaler. Filtrer på strømmetjeneste og sjanger.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X