10 anbefalte og populære dramaserier på NRK TV

Del nyheten

Har du planer om å endelig få sett de populære seriene på NRK TV som alle snakker om? Serienytt gir deg oversikten over dramaserier som vi mener er verdt ås jekke ut.

Vår anbefaling er basert på følgende kriterier:

  • Tilhører sjangeren drama.
  • Anbefalt av redaksjonen.
  • Sortert på popularitet.
  • Tilgjengelig på NRK TV.

Vi oppdaterer listen slik at den alltid inneholder de ti mest populære seriene, basert på dataene registrert i vår seriedatabase. Du finner ytterligere informasjon, som skuespillere, IMDb-karakter og trailer inne på seriesidene.

Ti anbefalte dramaserier på NRK TV:

Exit

NRK TV
Drama
8.2
Adam, William, Henrik og Jeppe er fire velstående menn som er del av finanseliten. For å få et avbrekk i hverdagen jakter de sppenning og tyr til vold og narkotika. De moralske grensene viskes stadig ut.
Fornyet

Lykkeland

NRK TV
Drama, Periodedrama
7.8
Vi følger fire unge mennesker i Stavanger samtidig som olje-eventyret starter. Handlingen er satt til 60- og 70-tallet. Serien er skrevet av Mette M. Bølstad (Nobel, Halvbroren). Budsjettet er på 96 millioner kroner.

The Pembrokeshire Murders

NRK TV
Drama, Krim
7.2
Luke Evans spiller etterforskeren som gjenåpner noen uløste drapssaker fra 80-tallet, hvor nye etterforskningsmetoder drar tråder til seriemorderen John Cooper. Basert på en sann historie.

Miss Scarlet and the Duke

NRK TV
Drama, Krim, Periodedrama
7.4
Skarp, vittig og i siste viktorianske skrik. Eliza Scarlet hamler opp med kjeltringer og konkurrenter i Londons mørke gater.
Fornyet

Babylon Berlin

Allente, HBO Max, NRK TV, Strim, Viaplay
Drama, Krim, Periodedrama
8.4
Basert på bokserien til tyske Volker Kutscher, følger serien den tyske etterforskeren Gereon Rath, som i 1929 blir sent til Berlin for å etterforske et nettverk av dop, sex, politiske intriger og mord.

Sherlock

HBO Max, NRK TV, Strim
Drama, Krim, Spenning, Thriller
9.1
Historien om mesterdetektiven Sherlock Holmes er i denne utgaven satt til moderne tid. Benedict Cumberbatch og Martin Freeman har hovedrollen i serien som er blitt en storfavoritt blant kritikere og seere.

The Night Manager

HBO Max, NRK TV, Strim
Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
8.2
Tom Hiddleston, Hugh Laurie og Olivia Colman har fremtredende roller i denne miniserien om den tidligere soldaten Jonathan Pine som blir rekruttert for å drive spionasje. Serien sanket inn en rekke priser.

Tunna blå linjen

NRK TV
Drama, Krim
8.1
Svens politidrama om seks betjenter som prøver å balansere på den tynne linjen mellom privatliv og jobb. De er imidlertid veldig forskjellige mennesker, som skal oppføre seg som én enhet, og det er ikke alltid lett når meninger og holdninger gnisser.

Rådebank

NRK TV
Drama
7.8
Råneren Glenn Tore er singel og populær blant damene. Den eneste han derimot vil ha er eksen.

Nobel

NRK TV
Drama, Spenning, Thriller
8.1
Når soldaten Erling Riiser vender hjem fra Afghanistan tar det ikke lang tid før hverdagsfreden blir brutt. En kjenning fra Afghanistan er i Oslo, noe som medfører at en kvinne er i livsfare. Erling er nødt til å gripe inn.
Annonse