Heimebane. Foto: NRK

Har du planer om å endelig få sett de populære seriene på NRK TV som alle snakker om? Serienytt gir deg oversikten over dramaserier som vi mener er verdt ås jekke ut.

Vår anbefaling er basert på følgende kriterier:

  • Tilhører sjangeren drama.
  • Anbefalt av redaksjonen.
  • Sortert på popularitet.
  • Tilgjengelig på NRK TV.

Vi oppdaterer listen slik at den alltid inneholder de ti mest populære seriene, basert på dataene registrert i vår seriedatabase. Du finner ytterligere informasjon, som skuespillere, IMDb-karakter og trailer inne på seriesidene.

Ti anbefalte dramaserier på NRK TV:

Drama
Fornyet
8.2
NRK TV

Exit

Adam, William, Henrik og Jeppe er fire velstående menn som er del av finanseliten. For å få et avbrekk i hverdagen jakter de sppenning og tyr til vold og narkotika. De moralske grensene viskes stadig ut.
Drama, Periodedrama
Fornyet
7.8
NRK TV

Lykkeland

Vi følger fire unge mennesker i Stavanger samtidig som olje-eventyret starter. Handlingen er satt til 60- og 70-tallet. Serien er skrevet av Mette M. Bølstad (Nobel, Halvbroren). Budsjettet er på 96 millioner kroner.
Drama, Periodedrama
8.3
NRK TV

Poldark

Ross Poldark vender tilbake fra den amerikanske uavhengighetskrigen på slutten av 1700-tallet. Der venter nok av nye utfordringer.
Drama, Periodedrama
8.4
HBO Nordic, NRK TV

Babylon Berlin

Basert på bokserien til tyske Volker Kutscher, følger serien den tyske etterforskeren Gereon Rath, som i 1929 blir sent til Berlin for å etterforske et nettverk av dop, sex, politiske intriger og mord.
Drama
8.0
NRK TV

Heimebane

En nyopprykket fotballklubb satser friskt i øverste divisjon. Når lagets trener får et illebefinnende satser klubben på landets første kvinnelige trener for et herrelag.
Drama
8.1
NRK TV

22. juli

Historien om terrorangrepet 22. juli fortelles gjennom de mange som på ulike måter ble berørt i sitt arbeid: Helsearbeidere, politifolk, lærere og journalister som gjennomgikk en nasjonal tragedie.
Drama, Spenning, Thriller
8.1
Netflix, NRK TV

Nobel

Når soldaten Erling Riiser vender hjem fra Afghanistan tar det ikke lang tid før hverdagsfreden blir brutt. En kjenning fra Afghanistan er i Oslo, noe som medfører at en kvinne er i livsfare. Erling er nødt til å gripe inn.
Drama, Krim
8.2
NRK TV

Unforgotten

Cassie Stuart har ansvaret for etterforske drap som ble begått for mange år siden og først avdekket nå. Serien går under navnet Nedgravde hemmeligheter i Norge og har blant annet vært populær påskekrim.
Drama, Miniserie, Periodedrama
8.0
NRK TV

Kampen om tungtvannet

Krigsdrama basert på den sanne historien om en gruppe norske soldater som med livet som innsats må sabotere den tyske okkupasjonsmakt sine planer om å bruke tungtvann til å utvikle atombombe.
Drama, Komedie
7.8
NRK TV

Unge Lovende

Tre jenter i 20-årene drømmer om å drive med kreative yrker, men med variert hell. Jevnaldrende klassekamerater fra NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio) har gitt opp drømmen og fått seg «vanlige» jobber, familie, hus og hytte.Selv om realitetene begynner å slå inn og de må innse at karrieren kanskje ikke vil gå den veien de ønsker, kjemper de tre jentene fortsatt hardt for drømmene sine.

Anbefalte serier

Vår oversikt inneholder hundrevis av serier som vi anbefaler. Filtrer på strømmetjeneste og sjanger.

AnnonseSi farvel til matsvinn!
Nå er Throw No More-appen ute