The Walking Dead: World Beyond er den tredje serien i The Walking Dead-universet. Serien har premiere i april.

Begrenset til to sesonger

Den nye serien handler om en ungdomsgjeng som har vokst opp i en verden som for ti år siden opplevde en zombieapokalypse. Til tross for at verden er fylt med vandrende døde, har de levd temmelig adskilt fra det hele.

Inntil de en dag må begi seg ut av sin relativt trygge hverdag, for de må ut i verden for å finne faren til en av de.

Alexa Mansour, Annet Mahendru, Aliyah Royale, Nico Tortorella og Julia Ormond har fremtredende roller i serien.

The Walking Dead: World Beyond vil bestå av totalt 20 episoder, fordelt på to sesonger, før den avsluttes. AMC, som står bak serien, bekreftet dette i januar.

Annonse

Kommer på Amazon Prime Video

I Norge ser det ut til at det er Amazon Prime Video som vil vise serien. I november sikret strømmetjenesten seg visningsrettighetene for Europa.

The Walking Dead vises i Norge først på Fox, søster-serien Fear the Walking Dead vises først på HBO Nordic. Dermed må seere som ønsker å få med seg alt fra det voksende universet forholde seg til flere aktører.

Filmer blir det også. I 2018 ble det avslørt at det planlegges en håndfull filmer om Rick Grimes, hovedkarakteren fra The Walking Dead.

Premieredato

2020søn04okt09:00Ny tidPremiereThe Walking Dead: World Beyond sesong 1Amazon Prime VideoOpprinnelig premiere 12. april ble flyttet grunnet koronapandemiSjanger:Drama,Skrekk,Thriller

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer