Delete me. Foto: Viaplay
Delete Me. Foto: Nicolas Peyrau/Viaplay

Viaplay satser videre på norsk innhold og har samlet en trio av populære unge norske skuespillere i en ny dramaserie.


Livet som ung kvinne

Viaplay beskriver Delete Me som en serie om «vennskap, sjalusi, sex og hacking».

«I en fiktiv verden hvor ingenting er viktigere enn russetiden, og sosiale medier bestemmer reglene, utforsker serieskaper Marie Kristiansen tematikken gjennom vennskapet til karakterene Marion og Marit […] I kjernen av historien finner vi en lekket sexvideo og en hacker på hevntokt.» skriver Viaplay i en pressemelding om serien.

Beskrivelsen minner om en serie i samme sjanger som Unge lovende, Nudes og Skam, som utforsker livet som ung i dagens norske samfunn.


Hvem er med i Delete Me?

Amalia Holm, Thea Sofie Loch Næss og Alexander Bøyum har fremtredende roller i serien, som er er skapt av Marie Kristiansen.

Næss er fra før kjent for sin rolle i Wisting og Hjerteslag, mens stjerneskuddet Axel Bøyum har gjort seg bemerket for henholdsvis Heimebane og Heksejakt. De har med det bidratt i fire av de mest populære nye norske seriene fra de siste par årene.

Amalia Holm spilte i miniserien Playground fra 2017, og er snart klar i Science Fiction-serien Motherland: Fort Salem.


Når kommer Delete Me på Viaplay?

Informasjon fra vår premierekalender gir deg svaret på det. I skrivende stund er ingen premieredato nevnt, men Viaplay opplyser at planen er å sende serien i desember 2020.

Annonse


Bildegalleri

Trailer til Delete Me

Innspillingen startet i februar, produksjonen har enda ikke kommet så langt at det er gjort tilgjengelig videoklipp eller trailer. Vi legger det til her så fort det er klart.

Hvor spilles Delete Me inn?

Delete Me spilles inn i Oslo i perioden februar – mars 2020.

Kommer Delete Me sesong ?

Foreløpig er det ingen informasjon om hvilke planer Viaplay har for seriens videre fremtid.

Serier som kommer på Viaplay

NENT Group-eide Viaplay satser tungt på både egenproduserte serier og innkjøpte serier fra USA. Her er oversikten over alt vi vet er på vei.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer