Annonse

Star Trek: Picard er en sci-fi serie det er knyttet skyhøye forventninger til. Denne oversikten oppdaterer vi fortløpende med ny informasjon om serien.


Eventyret fortsetter

Sci-fi eventyret om Jean Luc Picard fortsetter to tiår etter der hvor serien Star Trek: The Next Generation og de påfølgende filmene tok slutt. Handlingen er ikke satt til ikoniske USS Enterprise.

For i denne serien drar Picard ut på et nytt oppdrag med en ny besetning, etter flere år som pensjonist.

Serien ble bekreftet i august 2018 og den har siden gått gjennom en omfattende produksjon, som har bestått av minst en forskjøvet premieredato. For opprinnelig var planen å sende serien høsten 2019.

Det er CBS All Access som står bak serien, mens Amazon Prime Video viser serien utenfor USA.

Annonse

Hvem er med i Star Trek: Picard?

Patrick Stewart er åpenbart med i rollen som Picard. Han er langt fra den eneste fra Star Trek-universet som vender tilbake, for det er også bekreftet at Brent Spiner (Data), Jonathan Del Arco (Hugh), Jonathan Frakes (Ryker), Marina Sirtis (Deanna Troi) og Jery Ryan (Seven of Nine) dukker opp i større og mindre roller i den ti episoder lange sesongen.

For de fleste vil det antagelig bli små roller, spesielt for Frakes og Spiner.

CBS har gått ut og avkreftet at Michael Dorn dukker opp som Worf, etter at det ble ryktet at han også ville være med. Om det er en avledning eller ikke må vi nesten vente og se.


Trailer, premieredato, bilder og informasjon

Når kommer Star Trek: Picard og hvor kan du se den? Informasjon fra vår premierekalender gir deg svaret på det, samt annen informasjon:

2020tor23jan23:00PremiereStar Trek: Picard sesong 1Amazon Prime VideoSjanger:Drama,Eventyr,Science Fiction


Kommer Star Trek: Picard sesong 2?

JA! CBS All Access bestemte seg alt i desember, en måned før premieren, at de satser videre på Star Trek: Picard.


Siste nytt om Star Trek: Picard

SciFi-guiden

Få full oversikt over hva som er populært, hva som anbefales, hva som er nytt og hva som kommer innen science fiction-sjangeren.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer